Zodiile care se ceartă cel mai mult. Ai grijă dacă le întâlnești, caută scandal cu orice ocazie

Zodiile care se ceartă cel mai mult. Ai grijă dacă le întâlnești, caută scandal cu orice ocazie
Zodiile certarete din horoscop

Ce zodii se ceartă cel mai mult. Trebuie să ai grijă dacă le întâlnești, deoarece acestea caută scandal cu orice ocazie. Astrologii au realizat topul celor mai certărețe zodii din horoscop, iar unii dintre nativi sunt puși pe harță mai mereu. Află și tu dacă faci parte din acest top al zodiilor certărețe!

Ce zodii se ceartă cel mai mult

Șase zodii sunt predispuse la ceartă în horoscop. Conform astrologilor, pe locul șase se află nativii din zodia Balanță. Nativii adoră să se „joace” cu argumentele și cu noțiuni de „bine” și de „rău”. Uneori, Balanțele se pot certa chiar și numai de dragul de a-i provoca pe cei din jur. Însă chiar și așa, Balanțele au și o latură de buni mediatori și de echilibru, astfel că tot ei vor încerca să găsească un mod de a restabili liniștea și armonia.

Pe locul cinci în acest top se află Fecioară. Fecioarele au tendința de a despica mereu firul în patru și să analizeze fiece detaliu, chiar mai mult decât ar trebui. Astrologii sunt de părere că Fecioarele sunt certărețe și pentru că au tendința de a-și ridica vocea și de a folosi un ton agresiv atunci când vor să își susțină argumentele.

Pe locul patru în topul celor mai certărețe zodii sunt nativii Gemeni. Gemenii sunt guvernați de planeta Mercur, însă deosebirea constă în faptul că Gemenii nu prea sunt pregătiți pentru conversații de substanță, cu dovezi și argumente. Gemenii au o minte sclipitoare și o capacitate de a reține chiar și cele mai nesemnificative detalii, fapt ce le permite să facă tot felul de conexiuni, pe care le pot folosi într-o ceartă.

Săgetătorii, pe locul I în top

Pe locul trei în topul zodiilor certărețe sunt Berbecii. Acești nativi sunt greu de impresionat și de convins atunci când sunt într-un conflict. Ei aruncă rapid cu noi și noi argumente și chiar și atunci când interlocutorul are dreptate, Berbecii vor avea o reacție puternică și cu greu vor accepta argumentele.

Pe locul doi în topul celor mai certărețe zodii sunt Vărsătorii. Acești nativi sunt încăpățânați și nu vor renunța ușor la ideile lor chiar și atunci când dovezile sunt împotriva lor. Vărsătorii sunt buni la comunicare și se vor folosi chiar și de ironie pentru a-și intimida interlocutorii, iar singurul mod prin care pot fi intimidați este empatia.

Pe locul 1 sunt Săgetătorii. Ei au o energie greu de controlat, iar nativii au tendința de a deveni certăreți și de a intra în conflict. Ei se bazează pe experiența de viață și pe convingeri generale. Își vor apăra cu putere punctul de vedere, fapt care îi va face să devină uneori cam prea certăreți pentru cei din jur.