Horoscop rune 16-23 mai 2022. Zodia care va găsi dragostea adevărată, anunțul lui Mihai Voropchievici

Horoscop rune 16-23 mai 2022. Zodia care va găsi dragostea adevărată, anunțul lui Mihai Voropchievici
Mihai Voropchevici, anunț pentru toate zodiile

Astrologul Mihai Voropchievici vine cu noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Specialistul a citit în rune că un nativ urmează să se îndrăgostească în perioada cuprinsă între 16 și 23 mai 2022. Semnul căuta de foarte mult timp iubirea din basme pe care o visa cu ochii deschiși, iar acum iată că a fost și el lovit de Cupidon. Despre cine este vorba? Află cum va fi săptămâna ta!

Horoscop rune 16-23 mai: ce spune Mihai Voropchievici

Berbec – este pregătit să înceapă o viață nouă. Primăvara este loc de revigorare în toate planurile lui. O ia de la capăt în toate unghiurile.

Taur – este o săptămână foarte bună pentru el. Primește foarte multă dragoste și cineva care se gândește intens la ei le va trimite un cadou special.

Gemeni – urmează o serie de schimbări benefice pentru ei. Vor fi câteva întâmplări majore în prim-plan.

Rac – cunoști în sfârșit răbdarea, dar nu trebuie să te gândești măcar să forțezi mâna norocului. Vei pierde în felul acesta surprize plăcute.

Leu – ai o săptămână alunecoasă și trebuie să fii foarte precaut. Stai în banca ta în toată această perioadă pentru că riști indiferent de orice ai face.

Fecioară – ești pe punctul de a declanșa o mare ceartă. Trebuie să nu uiți să rămâi calm indiferent de situație. Mai bine fugi.

Balanță – afli un răspuns important la unele întrebări care te frământă deja de o bună perioadă. Trebuie să discuți cu familia

Scorpion – în săptămâna dintre 16-23 mai toți Scorpionii trebuie să abordeze altfel problemele pe care le au.

Săgetător – ei susțin o bătălie în perioada menționată. Cu toate astea, totul se rezolvă și ei au câștig de cauză. Lasă-te în voie și trăiește așa cum crezi că este mai bine. Nu îți face gânduri în plus pentru că te consumă mult prea tare. Pur și simplu detașează-te și bucură-te de fiecare clipă exact așa cum e nevoie.

Capricorn – trebuie să te relaxezi cu totul în perioada următoare. Muncești foarte mult și ai multe griji pe cap. Te gândești la starea de sănătate a unei persoane dragi care înseamnă enorm pentru tine.

Vărsător – se văd multe cadouri și sume de bani importante. Pare că te bucuri de o perioadă cum nu a mai existat pentru tine.

Pești – vine o dragoste nouă, fierbinte și pasională. Te gândeai când se va întâmpla acest lucru pentru tine, iar acum vrei să te bucuri din plin de tot ceea ce îți oferă soarta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI