Zodiile care nu trebuie să fie niciodată împreună. Cele 3 perechi care sunt dezastru în cuplu

Zodiile care nu trebuie să fie niciodată împreună. Cele 3 perechi care sunt dezastru în cuplu
Zodiile care nu trebuie să fie niciodată împreună.

Ce zodii nu trebuie să fie niciodată împreună. Aceste trei perechi de zodii sunt un dezastru în cuplu. Unii oameni pur și simplu nu se potrivesc, iar asta pentru că dorințele și scopurile lor în viață sunt total diferite. Nu în ultimul rând, și lipsa chimiei dintre aceste două zodii poate fi un semnal important.

Zodiile care nu trebuie să fie niciodată împreună

Cu alte cuvinte, dacă nu ești făcut să fii împreună cu persoana respectivă, corpul tău îți va transmite asta. Iată zodiile care, potrivit horoscopului, nu ar trebui să fie împreună. Aceste perechi de zodii sunt un real dezastru împreună și pot să comită lucruri rele, prin care cei din jur ajung să fie răniți. Iată ce perechi de zodii nu ar trebui să fie împreună, dar și care este motivul.

Fecioară și Balanță

Relația lor poate fi frumoasă la început, dar în timp, cei doi parteneri nu vor face decât să se distrugă unul pe celălalt. Perfecționismul Fecioarei și atenția la detalii o va scoate din sărite total pe visătoarea Balanță. De cealaltă parte, și Fecioara se va simți exasperată de nehotărârea Balanței, dar și de gesturile romantice ce pot apărea în cele mai nepotrivite momente.

Rac și Pești

Aceste semne zodiacale sunt la fel de sensibile și de romantice și nu se vor da în lături de la a-și arăta afecțiunea una pentru cealaltă, în cele mai nepotrivite locuri: la nunți, la întâlnirile de familie și chiar și la biserică. Mereu sunt legați unul de celălalt, însă gesturile neîncetate de afecțiune în public pot să îi enerveze pe cei din jur, astfel că acestei perechi i se recomandă să lase dragostea pentru dormitor.

Scorpion și Vărsător

Dintre toate celelalte semne zodiacale, acestea sunt considerate machiavelice, iar cei din jur se pot aștepta de la un astfel de cuplu la ce este mai rău. Cele două semne zodiacale sunt un fel de Bonnie și Clyde ai zilelor noastre.

Atunci când sunt împreună, acești nativi sunt foarte puternici și pot oricând să îi distrugă pe cei din jur. Perechea aceasta îmbină indiferența și nepăsarea Vărsătorului cu gelozia și lipsa de încredere în oameni a Scorpionului. Astfel, aceste zodii nu ar trebui să fie niciodată împreună, întrucât sunt de neoprit atunci când își doresc să rănească pe cineva.

De cealaltă parte, există și zodii care se potrivesc mirific în dragoste și în afaceri. Vezi AICI care sunt acestea!