Horoscop zilnic 26 martie. Mare grijă la bani pentru această zodie. Ce nu trebuie să facă

Horoscop zilnic 26 martie. Mare grijă la bani pentru această zodie. Ce nu trebuie să facă
Horoscop zilnic 26 martie 2022

Luna va traversa astăzi zodia Capricorn și se va întâlni aici cu Pluto. Totodată, va forma și aspecte de susținere cu planetele din Pești. Acest tranzit ne ajută să avem o intuiție destul de practică, să ne atingem obiectivele, însă putem să devenim destul de autoritari cu cei din jur.

Horoscop zilnic 26 martie

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 26 martie 2022S-ar putea să te expui mai mult astăzi, să te faci remarcat, să ieși în evidență. Însă ține cont că această atitudine îți va aduce și unele antipatii din partea celorlalți. Oricum vei capta atenția suficient cât să-ți câștigi și laude și aprecieri. Unii nativi vor fi mai exigenți decât trebuie cu ei înșiși și cu imaginea lor, dar chiar și așa, tot vor fi populari.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 26 martie 2022Sistemul tău de valori trece prin sită, însă o sită care nu va permite multe îngăduințe. Simți că ți s-au schimbat multe convingeri, iar cele rămase sau cele nou construite vor fi puternic susținute de tine în fața tuturor. S-ar putea să treci prin frământări legate de decizii luate sau pe care vrei să le iei, însă vei ști să alegi ceea ce te va ajuta să-ți atingi obiectivele pe termen lung.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 26 martie 2022Starea emoțională nu este cea mai bună și s-ar putea ca vicii sau dependențe să se manifeste acum. Mai ales dacă te afli într-un conflict cu propriile tale aspirații sau te simți pierdut într-un context. Nu sunt excluse tensiunile cu partenerul fie pe teme legate de bani, fie pe teme legate de fidelitate, intimitate și încredere.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 26 martie 2022Luna trece prin sectorul relațiilor tale și s-ar putea să aducă discuții în contradictoriu cu partenerul. Este posibil să nu fii deloc dispus la compromis și nici să nu accepți autoritatea și impunerile altora. Grijă la unele gelozii care pot izbucni acum și pot degenera. S-ar putea ca o discuție calmă, legată de principiile de viață ale fiecăruia, să mai îmbuneze contextul.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 26 martie 2022Deși ai spor în desfășurarea activităților zilnice, iată că nu ai și plăcere. Nu vei face nimic cu bucurie, ci pentru că trebuie și asta îți poate aduce o stare de spirit mai puțin bună. Pe de altă parte, tranzitul Lunii te îndeamnă și la odihnă. Cere ajutorul celorlalți dacă simți că nu poți să faci față.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 26 martie 2022Luna trece prin sectorul tău sentimental, însă starea afectivă va fi destul de oscilantă. De la bucurie poți ajunge imediat la tristețe și te pot încolți fel și fel de gânduri, chiar și gelozii. S-ar putea ca acum să prinzi curajul necesar să scoți la lumină niște minusuri în cuplu sau în relația cu copiii și să le discuți fără prea multe ocolișuri.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 26 martie 2022Azi ar fi ideal dacă ai cere ajutorul familiei acolo unde nu te descurci. S-ar putea să ai nevoie chiar în casă, în treburile gospodărești. Starea emoțională poate fi mai apăsătoare și s-ar putea să te simți mai trist, mai întors către trecut. Grijă ce spui părinților să nu-i rănești fără să vrei.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 26 martie 2022Se întrevăd discuții lăuritoare cu cei din jur. Ai grijă la tendința de a fi prea rigid sau la tendința de a spune lucruri care dor sau care deranjează. Ai susținere dacă vrei să-ți exprimi sentimentele față de cineva sau dacă vrei să flirtezi și să cucerești. Vei avea toate cuvintele la tine. Profită și discută despre problemele copiilor, dacă ești părinte.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 26 martie 2022Ziua de astăzi te stimulează la calcule. Situația financiară devine punct de interes și s-ar putea să faci unele calcule să vezi cum stai cu banii. Poate trebuie să returnezi o datorie. Dacă faci toate plățile și ai un surplus, te poți răsfăța, pe tine sau pe cei dragi, dar dacă ești pe minus, evită să te împrumuți pentru a-ți satisface niște pofte.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 26 martie 2022Luna trece prin zodia ta și-ți oferă răbdare, atenție, un mental și emoțional bun, dar și putere interioară să faci ordine în viața ta. De asemenea, vei observa că nu iei numai decizii personale, dar iei decizii și pentru alții sau te impui în fața lor cu autoritate. Poți încerca să oferi sfaturi înțelepte și fără să devii impunător.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 26 martie 2022Nu te simți în largul tău și starea de spirit este mai puțin plăcută, poate chiar oscilantă. Ai grijă la sănătate și odihnă și nu te lăsa copleșit de gânduri și regrete. Cel mai probabil, unii nativi își reproșează ceva din trecut, poate chiar o decizie financiară luată cândva și care acum nu le este avantajoasă deloc.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 26 martie 2022Profită de contextul astrologic și ieși din casă, întâlnește-te cu prietenii și stai la povești. Ai susținerea astrelor să te distrezi, să socializezi și să discuți despre proiectele tale. Posibil ca anumite persoane din anturaj care te-au dezamăgit să fie acum date la o parte din preajma ta. Fă-ți planuri de viitor acum pentru că vezi destul de realist, chiar sobru situația din prezent.

Horoscopul zilei deHoroscop zilnic 26 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!