Zodiile care au șanse mici să se căsătorească. Nativii care vor suferi

Zodiile care au șanse mici să se căsătorească. Nativii care vor suferi
Zodiile care au șanse foarte mici să facă pasul cel mare

Astrologii oferă noi detalii pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Unele semne pot spera mult și bine să ajungă în fața altarului pentru că astrele sunt de altă părere. Există unii nativi care vor suferi din cauza veștilor primite de experți. Câteva zodii nu au șanse prea mari să își formeze o căsnicie în această viață, lucru cu care trebuie să trăiască. Ei trebuie să se obișnuiască deja cu cele indicate de specialiști.

Zodiile care suferă: au șanse mici să se căsătorească

Unii oameni tind să fie mereu într-o relație și în atenția unei persoane care să aibă grijă la dorințele lor. În timpul acesta, alții nu țin atât de mult la legăturile oficializate sau adoră să fie singuri.

Există totuși și categoria semnelor care pur și simplu caută în zadar iubirea auzită în basme pentru că nu reușesc să își găsească în această viață sufletul pereche.

Cu toate astea, ei pot duce zile liniștite și să aprecieze pe de altă parte familia, poveștile de dragoste pasagere și relațiile de prietenie.

Detalii

Gemeni: ei își schimbă deciziile foarte repede, așa că o persoană pe care să o aleagă pentru restul vieții nu prea intră în calcul. Nu se văd într-un astfel de angajament de durată.

Leu: gândul le fuge imediat după ce aud de relații lungi sau căsătorie. Nu le place când lucrurile devin plictisitoare, sunt mereu pregătiți pentru distracție și vor libertate.

Săgetător: este aproape disperat pentru un angajament încât își distruge singur șansele. Evită dragostea prin toate acțiunile sale, iar în cele din urmă își dă seama că adoră să fie singur.

Vărsători: sunt extrem de versatili și au un spirit liber. Cu toate astea, sunt foarte încăpățânați și nu iubesc deloc să fie verificați sau să le spună cineva ce trebuie să facă, așa că o căsătorie nu se mulează pe ceea ce au ei. Preferă drumul singuri, fără obligații, fără condiții sau reproșuri. Ei aleg calea cea mai ușoară pentru că nu văd motive care să îi facă să se complice.

Taur: sunt iubitori, dar prea posesivi și asta îi duce departe de orice suflet pereche pe care l-ar putea găsi în viața aceasta. Iubesc în orice relație se află pentru că pun suflet în orice, poate prea mult suflet. Se lasă conduși de o realitate care este doar a lor, lucru care dărâmă din start o poveste în doi. Nu sunt potriviți pentru căsătorie pentru că nimeni nu vrea să fie pasărea lor din colivie.