Horoscop 16 aprilie 2022. Zodia care are noroc în iubire

Horoscop 16 aprilie 2022. Zodia care are noroc în iubire
Horoscop pentru 16 aprilie 2022

Astăzi se formează Luna Plină în zodia Balanță, lunație care vine să încheie o etapă din viața noastră, de această dată fiind vorba despre o etapă în relațiile cu ceilalți, fie că sunt profesionale, fie sentimentale, familiale. Această Lună Plină din Balanță se petrece în aspecte tensionate cu Pluto din Capricorn, semn că va aduce multe conștientizări vizavi de noi și de cei cu care avem conexiuni. Va stimula transformarea, schimbarea, renașterea, dar și încheierea unei relații, dacă aceasta este toxică.

Horoscop zilnic 16 aprilie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna Plină se petrece chiar în sectorul relațiilor tale, așa că aici se face lumină și se schimbă ceva. Fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de relațiile profesionale, acum ai ocazia să te schimbi pentru a îmbunătăți relația sau să o închei. Acele relații toxice pot ajunge la final acum, iar profesional vei impune limite în relația cu colaboratorii.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Tu poți culege roadele muncii tale, roadele unor proiecte profesionale, dar ai grijă și la starea de sănătate pentru că te poți simți mai obosit. Este o perioadă care poate aduce schimbări majore în rutina și stilul tău de viață în urma conștientizării unor derapaje. Nu este deloc exclus ca unii Tauri să schimbe locul de muncă.

Horoscop zilnic 17 martie 2022Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Plină se petrece chiar în sectorul iubirii tale și marchează un moment important în viața sentimentală, dar și în relația cu copiii. Nu este exclus ca aventurile fără bază solidă, relațiile toxice să se încheie chiar ca urmare a unor secrete care ies la suprafață. Pe de altă parte, poți culege roadele unui proiect creativ.

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină din Balanță vizează sectorul familiei și acum mai mult ca niciodată ai nevoie de siguranță emoțională. Pot să apară tensiuni cu cei dragi, așa că ai grijă la cum gestionezi autoritatea. În unele cazuri, nemulțumirile profesionale sunt cele care stau la baza dezechilibrării vieții de familie, de aceea echilibrul între muncă și casă este esențial zilele acestea.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Poți primi mesaje, informații și vești importante care să îți schimbe o viziune. Mintea se limpezește și asta te ajută să iei o decizie sau să scapi de o frică. Unii Lei pot culege roadele unor negocieri sau pot încheia o negociere. Ai grijă la deplasări pentru că poți fi mai agitat la nivel mental și chiar irascibil, deci nu te certa cu cei din jur.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină se formează în sectorul tău financiar și poate aduce culegerea unor roade materiale ale unui proiect. Totodată, poate fi vorba de valorificarea unor talente și abilități. Este momentul să ai mai multă încredere în forțele proprii, în talentele și abilitățile tale. Sunt și nativi care acum își schimbă modul de administrare a banilor și iau decizii financiare importante.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și poate provoca neliniști, emoții intense și chiar insomnii. Este momentul să schimbi ceva la modul în care interacționezi cu cei din jur, mai ales cu familia, capitol la care pot să apară tensiuni. Ai nevoie să găsești echilibrul între tine și partener. Totodată, pune punct unui capitol de viață care nu te mai reprezintă și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Plină din Balanță îți cere să te rupi de trecut și de ceea ce îți face rău și este toxic în viața ta. Se cere mai multă atenție și la sănătate, la odihnă și stil de viață. S-ar putea să fie nevoie să schimbi un loc de muncă pentru a te putea liniști sau să faci schimbări de program. Ai nevoie de un raport echilibrat între muncă și relaxare, altfel oboseala nervoasă își va spune cuvântul.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Plină îți poate aduce ocazia să culegi roadele unor proiecte și asocieri. Totodată, nu este exclus să realizezi că unele planuri și proiecte necesită schimbări și investiții. Este important acum să-ți evaluezi anturajul, să vezi cu cine mergi mai departe și cu cine nu, cui merită să-i acorde încrederea și cui nu. Grijă la limita între prietenie și aventură sentimentală.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Plină se petrece în sectorul carierei tale și poate veni cu finalul unei etape profesionale. Poate fi vorba de o avansare, de o nouă funcție sau poate chiar de o nouă direcție profesională. Cert este că vei culege roadele muncii tale din ultima jumătate de an. Este nevoie să găsești echilibrul între carieră și familie pentru a avea liniște.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Această lunație are și implicații spirituale, însă cel mai probabil te va determina să obții o diplomă sau să te folosești de o diplomă deja avută pentru a te dezvolta personal sau profesional. Ai nevoie să îți pui ordine în gânduri, crezuri, credințe și principii de viață și să vezi lucrurile clar și dintr-o perspectivă nouă, ceea ce vei și reuși.
.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină din Balanță se formează în sectorul financiar și al sexualității. Poți încheia o relație secretă, ascunsă, o obsesie, o relație de dependență față de cineva. Poate fi vorba și de secrete, minciuni și trădări care ies la lumină. Pe de altă parte, este momentul culegerii unor roade financiare, în special obținute din afaceri, investiții, din moșteniri, din dobânzi sau economii.

Horoscopul zilei de 16 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!