Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna decembrie. Zodia care are noroc în fiecare zi

Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna decembrie. Zodia care are noroc în fiecare zi
Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna decembrie. Zodia care are noroc in fiecare zi

Luna cadourilor aduce multe surprize pentru cei 12 nativi ai horoscopului european. Unii nativi se bucură de timp petrecut alături de familie, în timp ce alții traversează o perioadă dificilă. Tu în ce categorie te regăsești? Verifică mai jos.

Horoscopul lunii decembrie prezis de Mariana Cojocaru

Berbec

Pentru tine, luna decembrie va veni cu anumite probleme, spune astrologul Mariana Cojocaru. Unii nativi Berbec se vor confrunta cu probleme la locul de muncă și în viața personală, mai exact în viața de cuplu.

Taur

Te gândești dacă relația pe care o ai cu actualul partener este, într-adevăr, ceea ce ai căutat până acum. Nu ești fericit și simți nevoia de iubire în viața ta.

Gemeni

Mercur e retrograd în luna decembrie, ceea ce înseamnăî că astrele îți aduc anumite probleme în viața de cuplu. Te simți prins între ciocan și nicovală, nu știi încotro să o iei, deoarece ai probleme în viața personală.

Rac

Crezi că te-ai vindecat de anumite răni din trecut, dar adevărul este departe de asta.

„Pentru Rac, decembrie este ca visul unei nopți de iarnă. Vor trebui să fie atenți la relațiile cu cei din jur în primul rând, la durerile ascunse, nerezolvate, neînțelese, netratate și mă refer la echilibrul psiho-emoțional.

Dacă tu treci prin anumite suferințe, în ideea că o să treacă și că or să fie zile mai bune, ele pot fi altfel, pot apărea răni ascunse care nu se cicatrizează, pentru că nu înțelegi aspectul karmic așa cum ai tu pe astrograma ta.”, spune astrologul.

Leu

Dai dovadă de modestie, bunătate și altruism în decembrie. Te bucuri de prezența celor dragi. Iubești intens și îi pregătești o mare surpriză partenerului de viață.

Fecioară

„Nativii Fecioară se vor strădui în decembrie să fie mai apropiați de ceea ce înseamnă relațiile lor afective, pentru că, în general, sunt mai critici și apropierea față de univers va ține de creativitate.

E și luna care provoacă la creativitate, e și luna în care se vor gândi la copii și la nepoți, și la relațiile de familie, de rudenie, la copii, în sensul de viitor, cum să le construiască un viitor mai sigur și mai bun.”, spune Mariana Cojocaru.

Balanță

Pentru tine, decembrie este o lună foarte specială. Petreci timp de calitate alături de partener, familie și prieteni, pe care-i simți mai aproape ca niciodată de sufletul tău. Crăciunul te face mereu fericit.

Scorpion

Ai parte de provocări și izbucniri nervoase în decembrie. Ai parte de conflicte cu cei dragi, astrele te sfătuiesc să fii mai liniștit și să găsești soluția potrivită.

Săgetător

Ești foarte indecis în luna decembrie. Vei avea momente în care totul va fi minunat, iar în altele te vei simți îngrozitor și vei căuta sprijinul celor dragi.

Capricorn

Ești nativul cel mai privilegiat al lunii decembrie. Nu ar fi nicio surpriză, având în vedere faptul că sărbătoarea Crăciunului pică în zodia ta. Te simți bucuros, împlinit și plin de ambiție.

Vărsător

„Nativii Vărsători sunt și ei într-o perioadă în care, pe de o parte, pot avea revelații care se pot concretiza în vise premonitorii, în lucruri care țin de dorința de cunoaștere, de desăvârșire, de izolare.

Deci foarte mulți Vărsători vor avea tendința să facă un pas înapoi, să se regăsească, să se reculeagă, să înțeleagă cum stabilesc relația aceasta cu universul și cu divinitatea, o triadă excepțională.

Unii pot avea probleme, iar Vărsătorilor când le îngrădești partea aceasta de libertate și de independență, nu sunt în elementul lor.”, spune astrologul.

Pești

Apelezi la introspecție și te gândești la tot parcursul tău de-a lungul anului, după care vei constata că ai toate motivele să te consideri un om fericit.

Urmăriți Playtech.ro și pe