Zodii cu 2 fețe. Cum îi ”citești” pe mincinoșii

ce zodii mint cel mai mult

Încă din cele mai vechi timpuri, minciuna a fost considerată arma celor slabi. Ulterior s-a considerat a fi o menajare a celui mințit, încercarea de a-l proteja de ”crudul” adevăr, dar mai mult e ”unealta” care, pe moment, aduce o satisfacție celui care o folosește.

Cele mai mincinoase zodii

În rândul mincinoșilor de seamă se află feciorele. Nimeni nu se poate compara cu ele la acest capitol. Fecioarele își vor adapta ”scenariul” în funcție de interes și de capacitatea celuilalt de a crede. Încrederea în sine le hrănește egoul și face ca minciuna să vină natural. O fac atât de bine, încât ajung să mintă și când nu este cazul.

cele mai mincinoase zodi
Cele mai mincinoase zodii

Gemenii sunt firi inteligente, cu minți sclipitoare, semne zodiacale care, de multe ori, sunt considerate ca fiind înșelătoare prin simplul fapt ca sunt semne duble. Sunt buni manipulatori când vine vorba de interesele lor, iar dacă este nevoie, aceștia apelează și la minciună. Își pot adapta cu ușurință comportamentul și atitudinea în funcție de celălalt individ, astfel că e greu de stabilit care e adevărata lor latură. Din fericire, prin faptul că exagerează cu detaliile, sunt ușor de prins.

Scorpionii se numără și ei printre mincinoșii zodiacului. Ei pot să facă asta fără remușcări și ori de câte ori este nevoie, ascunzând cu grijă acea parte de informație care nu le-ar aduce laude.  Dacă sunt prinși, nu recunosc sub nicio formă, ba chiar mai mult, vor minți în continuare.

Zodii care ascund adevărul

Chiar daca par inocenți, peștii se pricep la a ascunde adevărul. De multe ori nu o fac cu intenție, emotivitatea lor îi împinge, de multe ori, la minciună. Peștii nu se gândesc la consecințe sau la impactul pe care l-ar putea avea minciuna lor, ci vor doar ca pe moment să distragă atenția de la un adevăr nu prea plăcut. În sinea lor, ei cred că prin mințit îi protejează pe ceilalți, dar nu fac decât să reducă încrederea din partea celor din jur. Fiind în mare parte sinceri, e greu de detectat momentul în care nu mai sunt.

pesti una dintre cele mai mincinoase zodii
Pești, una dintre cele mai mincinoase zodii

Imaginația de care dă dovadă racul întrece orice limită. De aici și ușurința cu care inventează întâmplări, credibile și chiar sentimentale. Racii au un simț dezvoltat în ceea ce privește detectarea minciunii și sunt suspicioși de multe ori, tocmai pentru că se cunosc pe sine. Știind de ce sunt ei capabili, pun la îndoială tot ce se întâmplă-n jur. Dramatismul și victimizarea merg mână-n mână când vine vorba de ascunderea adevărului. Daca sunt prinși, vor găsi imediat motive care să întoarcă situația în favoarea lor.

De menționat aici sunt și capricornii. Chiar dacă au o reputație bună și sunt considerați serioși și mereu de încredere, mai au și ei momente de slăbiciune. Minciunile lor nu sunt exagerate, ci sunt simple, ușor de reținut, și folosite doar când situația o cere. Ei nu se pierd în detalii tocmai pentru a nu se chinui să le rețină, iar minciunile lor tind să fie folosite doar pentru a-și menține cea mai bună reputație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI