Horoscop. Ce minciuni spun femeile din zodiac. Fiecare bărbat trebuie să le știe

Horoscop. Ce minciuni spun femeile din zodiac. Fiecare bărbat trebuie să le știe
Horoscop. Ce minciuni spun femeile din zodiac. Fiecare bărbat trebuie să le știe

Trebuie să recunoaștem că toți ascundem adevărul din când în când sau îl cosmetizăm. Uneori, ne simțim obligați de împrejurări, alteori încercăm să îmbunătățim realitatea sau să o schimbăm. Află care sunt cele mai frecvente minciuni pe care le spun femeile în funcție de zodie.

Berbec

Nu se poate vorbi despre ceva patologic sau complusiv, însă nu te poți abține. Și atunci recurgi la minciună atunci când te plictisește interlocutorul și presari dialogul cu cuvinte precum: „OK!“, „e de înţeles“, „perfect de acord“, „sigur“.

Taur

Se spune că Taurii mint cu zâmbetul oe buze și mint când vor ceva sau au un interes. Așadar, privește cu circumspecție când o femeie Taur îți spune: „Nu te îngrijora, o să fie totul bine!“, „Ajung în cinci minute“ ori „Mulţumesc pentru cadou, îmi place mult“.

Gemeni

E imposibil să le prinzi cu minciuna și e greu să nu le crezi. Le place să spună ceea ce și nouă ne place să auzim. Îți va spune cu fața senină:  „Îţi stă extraordinar! Ce combinaţie reuşită!“.

Rac

Femeile Rac aleg să mintă doar dacă sunt nevoite să nu-ți rănească sentimentele. Iar când se află în plină despărțirea, ea va spune: „Nu eşti tu de vină, eu sunt“.

Leu

Mint, dramatizează discursul, distorsionează bârfele auzite de la ații. Mint ca să pară mai grandioase în fața altora. Vrea ca alții să fie invidioși pe succesul ei.

Fecioară

Fecioarele mint des atunci când se simt jenate și vor să ascundă asta. Dacă sunt bănuite că mint, vor face tot posibilul să se apere cu argumente logice, însă neadevărate.

Balanţă

Mint în viața amoroasă. Nu spun adevărul despre bărbații din viața lor, le place să spună că iubiții lor sunt cei mai buni amanți, chiar dacă nu e mereu așa.

Scorpion

E dificil să prinzi un Scorpion cu minciuna. Ea va prefera minciuni de genul: „Tu erai, nici nu te-am văzut?“ sau „Hei, tocmai voiam să te sun!“.

Săgetător

Săgetătoarele sunt adesea oneste, preferând adevărul gol-goluț. Dar dacă sunt nevoite, vor minți în stil mare și poți auzi de la ele: „mi-ar fi plăcut tare, tare mult să ne vedem, dar am apucat să anunţ că merg în altă parte“.

Capricorn

Nu minte, dar se mai folosește de ele din când în când. Le asociază, de obicei, cu cariera. Să ridici o sprânceană atunci când aceste femei își laudă nespus jobul.

Vărsător

Vărsătoarele spun minciuni nevinovate și nu rănesc sentimentele celorlalți. Vor spune: „Aş vrea să ţinem legătura“, „Trebuie să plec“, „Ha! ha! ha!… ce amuzant e!“ sau „Tu ai gătit? E delicioasă!“, chiar dacă nu e adevărat.

Peşti

Nici Peștii nu mint pentru a-i răni pe ceilalți, dar în loc să-ți spună: „Nu am timp să te ascult debitând prostii“,  îţi vor spune: „Sunt cam ocupată acum, lasă-mă să termin şi vorbim apoi“.