Horoscop weekend 22-24 mai. Ce zodie va fi cea mai afectată de Luna Nouă în Gemeni

Horoscop weekend 22-24 mai. Ce zodie va fi cea mai afectată de Luna Nouă în Gemeni

În weekend-ul care începe astăzi, astrele spun că pentru nativii din gemeni, ce se întâmplă va avea un efect deosebit. Depinde acum dacă acesta va fi pozitiv su negativ.

Horoscop weekend 22-24 mai

Horoscopul dvs. de weekend este aici! Aveți un control mare asupra realității dvs. săptămâna aceasta, chiar dacă este din camera de zi în acest moment. Observați gândurile și percepțiile voastre. Ce puteți să dați drumul, să vă întoarceți sau să invitați pentru a vă servi cel mai înalt sine?

BERBEC

La mijlocul lunii mai, domnitorul tău Marte s-a mutat în cea mai reflectantă și mai strategică porțiune din graficul tău. Șederea acolo, până la sfârșitul lunii iunie, îți concentrează atenția pe o serie de probleme pe care le-ai evitat cu seriozitate. Totuși, ceea ce înveți în prezent este de interes din ce în ce mai mare. Este adevărat, aceste probleme sunt dificile. Dar perspectivele rezultate vă vor fi benefice acum și, chiar mai mult, în anii următori.

TAUR

Marea încercare pentru nativii din taur, în acest weekend, este să se concentreze în a găsi modalități de a restabili pierderile create de situațiile de deziluzie recente, dar deocamdată, nu faceți nimic. Acest lucru poate părea neînțeles. Cu toate acestea, opțiuni noi și mai bune îți vin în cale, totuși, nu le vei da la vedere și nu le vei răspunde dacă locuiești în trecut. Modificarea concentrării nu va fi ușoară, dar rezultatele vor justifica efortul necesar.

GEMENI

După o perioadă plină de nedumeriri și adesea complicată, între trecerea Soarelui în Gemeni miercuri 20 și Luna Nouă pe semnul tău vineri 22, atât energia cât și claritatea ta s-au îmbunătățit masiv. Acum, acea perspectivă nouă indică atât eforturile dvs. anterioare, cât și ofertele noi intrigante. Deocamdată, concentrați-vă pe explorare. Deciziile? Așteptați până când știți mai multe.

RAC

Instinctele tale te asigură că elementele vieții tale care se schimbă, dacă nu se sfârșesc, sunt în interesul tău. Totuși, vă puteți permite cu ușurință îngrijorarea cu privire la ceea ce urmează să se descopere în probleme create. Aceste evenimente binevenite nu pot fi grăbite. Între timp? Concentrați-vă pe declinarea vieții voastre, în special asupra bunurilor legate de trecut. Momentul nu ar putea fi mai bun.

LEU

Vestea bună este că sunteți la coadă pentru o serie de idei sau oferte uimitoare, unele la fel de neașteptate precum și captivante. Vestea nu atât de bună profită de aceste mijloace, anulând aranjamentele pe care le-ați considerat ca soluționate. În timp ce, inevitabil, acest proces va fi perturbator, cu cât explorați mai mult, cu atât va fi mai clar că beneficiile schimbărilor depășesc cu mult orice dezordine temporară.

FECIOARĂ

Ca Fecioară, rareori îți faci planuri și, cu atât mai puțin, modificări fără să știi ce implică și, la fel de important, rezultatele pe care le vei obține. Dar, cu elemente de bază ale vieții voastre, ale lumii, sau ale ambelor, în tranziție, garanțiile acestei naturi nu sunt ușor de trecut. Soluția? Răbdare și implicarea celorlalți. Și ei se luptă cu această lipsă de informații. Deocamdată, priviți-vă ca o echipă.

Horoscop 18 mai. Ce zodie are probleme la locul de muncă astăzi
Horoscop 18 mai. Ce zodie are probleme la locul de muncă astăzi

BALANȚĂ

Recentele dezvăluiri surprinzătoare  cu privire la anumite aranjamente sau, eventual, persoane de care v-ați entuziasmat, au dezamăgit. Totuși, e mai bine să știi acum faptele complete. Provocarea pentru acest weekend este să încerci să restaurezi lucrurile așa cum erau, în schimb, așteptați și urmăriți. Ceea ce înveți despre problemele în cauză și despre punctele tale slabe, îți vor fi de folos acum și vor revoluționa abordarea ta în viață.

SCORPION

Atrăgătoare ca și evenimentele recente din viața ta, ideile sau ofertele recente au fost la fel de bruște pe cât au fost neașteptate. Asta, sigur, te îngrijorează. Ce este mai mult deranjat, nu este a te implica și nu înseamnă doar a face schimbări, ci a te aventura în arene sau activități atât de necunoscute. Totuși, recent, te-ai plictisit. Ceea ce a apărut poate fi soluția pe care ați sperat-o, dacă este într-o formă complet neanticipată.

SĂGETĂTOR

De câțiva ani ați luptat cu un amestec bizar de neplăceri, unele cu adevărat surprinzătoare și idei sau oferte neașteptate. Încearcîîn acest weekend ca aceste idei supărătoare să plece, lasă-le să plece. Cele care sunt menite să supraviețuiască, vor supraviețui. Și restul timpului tău? Explorează fiecare idee nouă și ofertă care îți vine în cale. Până la începutul lunii iunie, Săgetătorul eclipsează Luna Plină, vei fi bucuros că ai făcut-o.

CAPRICORN

În calitate de minuțios și prudent Capricorn nu te-ai arunca niciodată într-un plan, nu ai fii de acord cu o ofertă sau a începe o relație fără să fii foarte sigur despre ce este vorba. Cu toate acestea, săptămâna aceasta și, de fapt, perioada următoare, până la începutul lunii iulie, a lunii pline eclipsate în semnul tău este aproximativ exact această varietate neliniștitoare, dar, în cele din urmă, se întorc în bine pentru tine. Explorați totul. Nu vei regreta.

VĂRSĂTOR

De obicei, sunteți primul care observă unde sunt necesare schimbări, dar, chiar mai mult, în care se dezvoltă idei și evenimente promițătoare. Acum, toată lumea pare încântată de evenimente care te mistifică. Acest lucru se datorează faptului că alții se concentrează pe o nouă versiune de aranjamente vechi, dacă nu complet depășite. Nu vă deranjați de aceste lucruri, dar sunteți îndemnat să aflați mai multe despre acele idei noi pe care le-ați ignorat hotărât.

PEȘTI

Ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să supei pe cineva în weekend-ul ăsta. Însă acceptarea unor aranjamente pe care alții le consideră promițătoare, dacă nu soluția pentru problemele de lungă durată, este neînțeleaptă. Acest lucru se datorează faptului că aceste idei nu rezonează cu tine, ca persoană. Și mai mult, vă concentrați pe anumite probleme practice din ce în ce mai presante. Acestea pot fi plictisitoare. Cu toate acestea, dacă nu sunt deja prioritatea dvs., ar trebui să fie.

Ce zodie are probleme la locul de muncă astăzi

Concluzia este că în acest weekend fiecare dintre noi va trebui săne prioritizăm anumite lucruri, în mod special cei din zodia Gemeni ce parecă vor fi afectați de Luna Nouă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI