12 ian. 2022 | 15:50

Zodia care va face o gălăgie de bani în 2022. E anul lor, toți astrologii s-au pus de acord

Horoscop
Zodia care va face o gălăgie de bani în 2022. E anul lor, toți astrologii s-au pus de acord
Sapte zodii norocoase in anul acesta

Câtorva zodii le va surâde norocul cât de curând. Fie că este vorba despre fericiri și evenimente mari pe plan sentimental sau un pas major în carieră ori succes fulminant la bani, aceste zodii par a fi preferatele horoscopului în perioada următoare. Cine sunt norocoșii cărora astrele le zâmbesc la început an?

Toate zodiile au propriile caracteristici și trăsături de personalitate, iar în timp ce unele sunt mai îndrăznețe și își croiesc singure soarta, alți nativi se lasă purtați de val și de viață, având o privire mai romantică asupra vieții, în general.

Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Cu toate acestea, astrele pregătesc surprize mari pentru 7 nativi. Dacă te numeri printre ei, ai toate șansele să ai un an fabulos cu aceste reușite.

Berbec

Berbecii intră într-o relație care le va da lumea peste cap. Se vor îndrăgosti nebunește și vor simți că trăiesc la maximum cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. E important să nu ia decizii pripite, ci să se bucure de moment.

Rac

Racii au parte de un moment de respiro și se reconectează cu familia și prietenii. Au învățat ce e cu adevărat important în viață și se bucură de liniștea pe care au ignorat-o până acum din cauza stresului și a muncii.

Leu

Leii au ambiție multă și muncesc din greu, reușind să rămână creativi în același timp. Pentru ei, anul acesta va fi magic, pentru că reușesc să dea lovitura pe plan financiar. Au parte de proiecte și afaceri care le aduce o mulțime de bani. Atenție, totuși, pentru că Leul poate cădea în ispită destul de repede. Ei trebuie să fie chibzuiți și să investească, mai degrabă decât să cheltuie totul.

Fecioară

Fecioarele au dat lovitura pe plan profesional. Își văd visul împlinit și au parte de o mare victorie. Au muncit mult pentru asta și în sfârșit se pune pe picioare afacerea la care se gândeau de ani de zile. Este un moment de bucurie, dar urmează multă muncă.

Săgetător

Vor lua atitudine și vor cere exact ceea ce își doresc. Săgetătorii nu mai tac anul acesta, ci își vor cere drepturile, obținând multe beneficii de pe urma acestui lucru. Un an curajos pentru acești nativi.

Capricorn

Multe momente dificile, dar care scot la iveală persoanele apropiate și bunătatea lor. Vei realiza cât de important e să ai familia aproape și prietenii. De fapt, este un moment glorios să aflii ce oameni minunați ai alături de tine.

Pești

Peștii își îndeplinesc dorințe la care visau de mult. Este momentul să se bucure de tot ceea ce și-au dorit și acum au obținut. O perioadă de care ar trebui să profite și pe care să o țină minte mult timp.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro