Zodia care face bani mulți în noul an. Ce arată horoscopul financiar pentru 2022

Zodia care face bani mulți în noul an. Ce arată horoscopul financiar pentru 2022
Zodia care face bani multi in noul an

2022 se anunță a fi un an extrem de prosper pentru anumiți nativi ai horoscopului european. Specialiștii de la Antena 3, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, sunt de părere că unele zodii vor avea parte de mult noroc pe plan financiar, în anul ce urmează. Cine sunt cei 5 norocoși care se vor lăuda cu mult noroc în carieră și afaceri.

Horoscop financiar 2022

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, anul 2022 vine cu vești bune pe plan financiar. Reprezentanții acestei zodii de foc vor avea parte de bani mulți în anul ce urmează, în special în perioada 11 mai și 27 octombrie.

Taur

Nu e un secret pentru nimeni faptul că nativii din zodia Taur adoră banii, luxul, opulența și viața scumpă. Stilul lor de viață excentric trebuie întreținut cu venituri substanțiale. În 2022, Taurii vor învăța noi metode de a câștiga bani.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni vor avea parte de un an extrem de solicitant, pe parte profesională. Între perioadele 1 ianuarie – 10 mai și 28 octombrie – 20 decembrie, nativii acestei zodii de aer vor avea parte de oportunități în carieră.

Rac

Vești excelente pentru Raci. Au muncit din greu pentru a obține tot ceea ce au, iar în anul 2022 vor câștiga mulți bani, fie din proiecte, fie își vor schimba locul de muncă actual.

Leu

Nativii din zodia Leu nu par a fi mulțumiți cu jobul pe care-l au în acest moment, motiv pentru care unii reprezentanți ai zodiei de foc se vor reorienta pe plan profesional.

Fecioară

Nativii din zodia Fecioară se vor bucura de cel mai bun an al lor, pe parte financiară. 2022 le aduce oportunități în carieră, bonusuri, măriri salariale și proiecte bănoase.

Balanță

În 2022, nativii din zodia Balanță au toate șansele de a-și schimba locul de muncă și de a accepta o ofertă greu de refuzat. Vor sta bine cu banii în 2022, dar abia în 2023 se vor vedea adevăratele rezultate.

Scorpion

Pentru nativii din zodia Scorpion, 2022 va fi un an plin de schimbări importate. În perioada 11 mai – 27 octombrie, reprezentanții acestei zodii de apă vor avea oportunități de a face bani în plus..

Săgetător

Norocoșii anului 2022 par să fie nativii din zodia Săgetător, pentru care banii nu vor fi o problemă. Această zodie de foc va avea noroc pe toate planurile, în anul ce urmează. Vor avea parte de iubire, bani, stabilitate emoțională și oameni dragi în jurul lor.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn sunt obișnuiți să muncească din greu pentru tot ceea ce își doresc, iar 2022 nu face excepție de la această regulă. Beneficiile vor veni în a doua jumătate a anului viitor.

Vărsător

Pentru nativii din zodia Vărsător, 2022 se anunță a fi un an solicitant, pe plan financiar. Intră în casa a doua a banilor în perioada 1 ianuarie – 10 mai, apoi între 28 octombrie și 20 decembrie. Anul acesta vei îmbrățișa noi provocări.

Pești

Nativii din zodia Pești se bucură, în 2022, de unul dintre cei mai buni ani ai vieții lor. Se anunță creșteri salariale, bonusuri și alte beneficii financiare pentru aceste zodii.