Zodia care va domina lumea, în 2022. Norocul i se schimbă începând din primăvară

Zodia care va domina lumea, în 2022. Norocul i se schimbă începând din primăvară
Zodia care va domina lumea, in 2022. Norocul i se schimba incepand din primavara

Anul 2022 aduce multe surprize pentru cei mai mulți dintre reprezentanții horoscopului european. Dintre cei 12 nativi, unul singur pare să fie cel care va domina întregul an. Este vorba despre nativul din zodia Săgetător. Acest reprezentant al focului va avea un an plin.

Top 5 zodii ce vor avea noroc în 2022

Săgetător

Născut cu stea în frunte, nativul din zodia Săgetător pare a fi vedeta anului 2022. Va avea parte de mult noroc pe plan sentimental și în carieră.

Va avea parte de iubire sinceră, bani cu nemiluita, prieteni sinceri și oporturnități profesionale care îi vor propulsa cariera.

Nativul acestei zodii de foc va călători foarte mult, va cunoaște multe persoane noi în 2022, oameni care îl vor învăța lucruri atât despre el, cât și despre ei. Fericirea va fi completă atunci când cei singuri își vor întâlni perechea.

Balanță

Nativul din zodia Balanță va avea parte de mult noroc în dragoste în 2022. Aceste persoane își vor lua inima în dinți și risca în dragoste. Nativii care sunt singuri de câteva luni sau chiar ani își vor întâlni jumătatea.

Persoane calde, echilibrate, blânde și sincere, reprezentanții acestei zodii de aer sunt o adevărată binecuvântare în viața unui om.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni au început anul 2022 cât se poate de bine. Cei care au intrat singuri în luna ianuarie acum se bucură de o poveste de iubire ca în povești.

Pe plan personal vei face multe schimbări, unele benefice, altele mai puțin plăcute, însă necesare. Gemenii au o imaginație bogată și o stare excelentă de spirit. Norocul este de partea lor în acest an.

Taur

Anul 2022 le aduce nativilor din Taur prosperitate și câștiguri pe plan financiar. Vei avea parte de multe proiecte interesante.

În primele luni ale lui 2022 vei cunoaște persoane noi, cu care vei forma relații durabile. Cariera și viața ta socială vor suferi o îmbunătățire.

Cei singuri vor avea șansa de a-și întâlni jumătatea, iar la job totul va decurge conform planurilor tale. Te enervează anumiți colegi, dar acest lucru nu te va opri din drumul tău.

Vărsător

Anul 2022 se anunță a fi grozav pentru nativii din Vărsător. Reprezentanții acestei zodii de aer vor avea parte de un an magic.

Sunt puternici, determinați și ambițioși, calități care îi vor ajuta să treacă peste cele mai dificile obstacole.

Ești optimist și știi cum să fructifici roadele muncii tale. Vei munci din greu pentru a-ți îndeplini obiectivele setate pentru acest an.