Zodia care are noroc cu carul în 2022. Are previziuni astrale extraordinare pe toate planurile

Zodia care are noroc cu carul în 2022. Are previziuni astrale extraordinare pe toate planurile
Zodia care are noroc cu carul in 2022

Anul 2022 aduce multe energii pozitive, bunăstare și noroc pentru cei mai mulți dintre nativi. Care sunt cele trei zodii din horoscopul european care au stea în frunte și vor primi numai vești bune în următoarele luni de zile. Există două zodii de aer și o zodie de pământ ce se află în fruntea clasamentului.

Top 3 zodii care au noroc în 2022

Taur

Vești bune pentru persoanele născute în zodia Taur. Anul 2022 le aduce acestor nativi prosperitate și câștiguri pe plan financiar. Vei avea parte de multe proiecte interesante, iar în primele luni ale anului vei cunoaște persoane noi, cu care vei forma relații durabile. Cariera și viața ta socială vor suferi o îmbunătățire.

Astrele arată că, în luna aprilie, unii nativi din zodia Taur își vor găsi jumătatea. Pe plan financiar nu vei avea motive să fii nemulțumit. Se anunță bonusuri salariale și promovări la locul de muncă.

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor avea noroc pe plan amoros în 2022. Aceste persoane își vor lua inima în dinți și risca în dragoste. Nativii care sunt singuri de câteva luni sau chiar ani își vor întâlni jumătatea. Persoane calde, echilibrate, blânde și sincere, reprezentanții acestei zodii de aer sunt o adevărată binecuvântare în viața unui om.

În 2022, unii nativi Balanță vor lua măsuri drastice în privința prietenilor falși. Selecția naturală se simți în rândul persoanelor apropiate. În 2022 te concentrezi pe iubire și armonie, iar astrele sunt de partea ta. Ai multe calități, iar cei care au norocul să te aibă în viața lor te prețuiesc, cu siguranță. 2022 este anul în care îți vei întâlni jumătatea.

Vărsător

Anul 2022 se anunță a fi grozan pentru nativii din Vărsător. Reprezentanții acestei zodii de aer vor avea parte de un an magic. Sunt puternici, determinați și ambițioși, calități care îi vor ajuta să treacă peste cele mai dificile obstacole. Ești optimist și știi cum să fructifici roadele muncii tale. Vei munci din greu pentru a-ți îndeplini obiectivele setate pentru acest an.

Nativii din zodia Vărsător sunt persoane care se bazează pe logică, inteligență și pragmatism. Deși sunt introvertiți și ușor superficiali, anul 2022 le aduce mult noroc pe parte sentimentală. Nativii care sunt singuri au șanse mari să-și găsească perechea, în timp ce persoanele care sunt implicate, deja, într-o poveste de dragoste serioasă sunr pregătiți să ducă relația la următorul nivel.