Zodiile care vor avea parte de protecţie divină în luna aprilie. Primesc ajutor divin de Paşte

Zodiile care vor avea parte de protecţie divină în luna aprilie. Primesc ajutor divin de Paşte
Luna aprilie este un moment în care trebuie să acționezi cu inima, potrivit astrologiei

Se spune că ploile din aprilie aduc flori de mai. Dar, potrivit astrologiei, aprilie 2022 va aduce bogății proprii. Pe parcursul acestei luni, cerul va vedea o eclipsă de soare. Va mai fi și un eveniment astrologic unic în conjuncția Jupiter-Neptun. Toate spre sfârșitul sezonului Berbecului și începutul sezonului Taurului, Înainte de a intra în horoscoapele individuale, haideți să aruncăm o privire la ceea ce se întâmplă în cosmos în această lună.

Luna aprilie este un moment în care trebuie să acționezi cu inima, potrivit astrologiei

În primul rând, fiți atenți la ciclul lunar. Luna nouă în Berbec de pe 1 aprilie ne îndeamnă să facem un prim pas îndrăzneț într-un nou proiect. Luna plină în Balanță din 16 aprilie ne împinge să ne definim și să ne redefinim relațiile și, de asemenea, să ne ocupăm de luptele de putere existente în parteneriate.

Apoi, intrarea Soarelui în Taur pe 19 aprilie aduce un strop de creativitate și plăcere în luna care urmează. Eclipsa de Soare în Taur are loc pe 30 aprilie, împingându-ne să lucrăm pentru a crește ceea ce iubim și ne dorim.

Tandra planetă Venus înoată în Pești pe 5 aprilie, făcându-ne predispuși la leșin. Omologul lui Venus, Marte, nu este prea departe în schimbul planetar.

Să avem încredere în instinct atunci când luăm decizii

Planeta de acțiune Marte alunecă în Pești pe 14 aprilie, îndemnându-ne să avem încredere în instinct atunci când luăm decizii. În această perioadă, s-ar putea să vă fie greu să vă apucați de lucruri noi, din cauza naturii ezitante a lui Marte în Pești. Nu vă grăbiți.

Comunicatorul Mercur se mută în Taur pe 10 aprilie, ceea ce ar putea să ne dea o mentalitate fixă și să întârzie proiectele. Când Mercur intră în Gemeni, pe 29 aprilie, comunicarea poate fi mai fluidă, iar noi ne putem simți mai energizați în rutina noastră zilnică.

Fiți atenți la ziua de 12 aprilie

În cele din urmă, setați-vă calendarul pentru 12 aprilie, când Jupiter expansiv și Neptun visător se împletesc în Pești. Este pentru prima dată când aceste planete se întâlnesc în același semn din 1856 și nu vor mai face acest lucru până în 2188. Este un moment prielnic pentru manifestarea obiectivelor și speranțelor.

Evocatorul și transformatorul Pluton devine retrograd în Capricorn pe 29 aprilie până pe 8 octombrie. Acest tranzit ne cere să vindecăm rănile din trecut și ne îndeamnă să ne schimbăm odată cu vremurile.

Berbec -a ai șansa de a o lua de la capăt

Ziua de 1 aprilie începe cu o lună nouă care se aliniază cu semnul tău solar. Îți va oferi șansa de a o lua de la capăt. Cauți să faci schimbări în cercul tău de prieteni, evaluând cine îți oferă înapoi ceea ce tu le oferi în jurul datei de 14. Folosește Luna plină din Balanță de pe 16 aprilie pentru a te distanța de relațiile nesatisfăcătoare, chiar dacă a face o astfel de mișcare decisivă poate fi descurajantă.

Până la sfârșitul lunii, este posibil să constați că relațiile cu cercul tău intim s-au aprofundat, pentru că le-ai prioritizat. În luna Paștelui, nativii din Berbec vor avea parte de evenimente deosebite, important este să nu treacă neobservate.

Taur – șansa de a vă remodela cariera

Luna care urmează vă oferă șansa de a vă remodela cariera. Tranzitele din 10 și 19 aprilie vă pot face să conștientizați nevoia de a ieși din zona de confort. Schimbările care vor veni la mijlocul lunii aprilie, când începe întoarcerea ta solară pe 19, te pot ajuta să te gândești la următorii pași în afara cutiei.

Eclipsa solară din 30 aprilie poate ajuta la disiparea incertitudinii cu privire la viitor, înlocuind frica cu entuziasmul. Înainte de Sărbătorile de paște, ai grijă totuși la decizii, s-ar putea să te coste mai târziu.

Gemeni – alungă criticul interior

Nu lăsa frica să te rețină luna aceasta, Gemeni. Posibilitățile se întrevăd la orizont, chiar dacă s-ar putea să nu pară întotdeauna așa pe 10 aprilie. Credeți că este posibil să realizați ceea ce v-ați propus, mai ales pe 12 aprilie.

Alungă criticul interior în jurul datei de 29 aprilie și bucură-te de vibrațiile pozitive care ar putea să vină spre tine la sfârșitul lunii. Este luna Nașterii Domnului, așa că orice situație s-ar ivi, e mai bine să o dai la o parte, nu-ți face bine.

Rac – te ocupi de responsabilități

Nativilor din Rac, este posibil ca mintea voastră să se îndrepte spre vacanțe pe plajă și alte escapade. Dar tu ești blocat să te ocupi de responsabilități. Sarcina ta în această lună este să găsești momente de relaxare acolo unde poți. Lucrează din greu în timpul lunii noi din 1 aprilie și preia controlul programului tău până pe 16.

Dacă faceți acest lucru, ați putea fi într-o poziție mai bună pentru a vă lua o vacanță. În cele din urmă, eclipsa de soare din 30 aprilie vă poate oferi o felie din libertatea de muncă la care tânjiți. Pentru că tot se apropie Sărbătorile de Paște, ar fi cazul să te detașezi puțin. Ia-ți o mini-vacanță, nu de alta dar ai nevoie, după atâtea responsabilități.

Leu – efortul pe care îl depuneți poate fi recompensat. Divinul te va proteja!

În această lună, este posibil să simțiți un binevenit sentiment de ușurință atât în viața personală, cât și în cea profesională, nativilor din Leu. Îmbrățișați-o! Mișcarea lui Mercur în Taur pe 10 aprilie și apoi în Gemeni pe 29 aprilie vă poate obliga să vă afirmați sentimentele față de ceilalți și să străluciți la locul de muncă.

În această lună, efortul pe care îl depuneți poate fi recompensat pe 19 și 30. Te descurci! Vin Sărbătorile de Paște, și ar fi cazul ca persoana de lângă tine să știe ce simți pentru ea. Dă-ți frâu liber sentimentelor. Tot acum veți avea parte de semne că sunteți „apărat” și „protejat” de grația divină. Indiferent de ce încercări vei avea în perioada asta, Divinul te va ajuta să treci cu bine peste ele.

Fecioară – zile optime pentru a vă conecta profund cu cineva

În această lună, dăruiește-ți liber inima. Zilele de 5 și 12 aprilie sunt zile optime pentru a vă conecta profund cu cineva. Acestea fiind spuse, dacă explorezi o nouă conexiune, nu-ți abandona lentila ta de Fecioară cu discernământ.

Asigură-te că ajungi să cunoști cu adevărat persoana și că iei decizii în consecință, atunci când Mercur se va muta în Gemeni, pe 29. Dacă ești singur, mai ales de Paște, bucură-te de conectarea cu oameni care te văd și te înțeleg.

Balanță – de Paște, ar trebui să-ți reechilibrezi prioritățile

Ce trebuie să faci pentru a te simți în control? În timpul Lunii noi de pe 1 aprilie, este posibil să simțiți un impuls de afirmare, dar ați putea aluneca înapoi în pasivitate când Venus și Marte vor intra în Pești, pe 5 și 14 aprilie.

Luați Luna plină din 16 aprilie ca pe un restart. Odată cu Sărbătorile de Paște, ar trebui să-și reechilibrezi prioritățile, dar odată cu rotația inversă a lui Pluton, care începe pe 29, este momentul să vă abordați din nou rutina zilnică cu entuziasm.

Scorpion – înarmat cu metode noi și eficiente de a-ți schimba mentalitatea

Este posibil să gândești în cerc în timpul schimbării de Mercur din această lună, pe 10 aprilie, Scorpion. La un moment dat, s-ar putea să te saturi de spiralele de gânduri. Întrerupeți ciclul vorbirii de sine negative, contracarându-le cu afirmații pozitive pe 12 și 14, sau pur și simplu privindu-vă gândurile cu o oarecare distanță.

Pe 24 aprilie, odată cu Sărbătorile de Paște, ar trebui să treci într-un alt moment al vieții, cel al optimismului, dar până la sfârșitul lunii, când Mercur se mută în Gemeni, s-ar putea să te trezești înarmat cu metode noi și eficiente de a-ți schimba mentalitatea.

Săgetător – în luna aprilie ai parte de protecție divină

S-ar putea să simțiți acest lucru în această lună, Săgetătorule, mai ales pe 24 aprilie. Semnele că vei avea parte de protecție divină sunt peste tot în jurul tău. S-ar putea să vă simțiți confuz în direcția în care vă îndreptați în luna aprilie, mai ales în jurul zilelor de 8 și 12. Atâta timp cât continuați să vă puneți încrederea în propria judecată, este posibil să obțineți mai multă claritate când începe luna mai. Rotirea inversă a lui Pluton pe 29 poate aduce energia de împământare pe care o dorești.

Capricorn – încerci să afli cine ești

Cine ești tu, Capricorn? Poate este momentul ca acum, în perioada Sărbătorilor de Paște să afli acest răspuns. Petreceți luna explorând un răspuns. Luna nouă din 1 aprilie și luna plină din 16 aprilie te pot obliga să evaluezi fisurile din fundațiile tale personale și emoționale.

Această lună oferă o oportunitate de a construi un sentiment mai puternic de sine și de a-ți reînnoi convingerile de bază. Dar numai dacă ești pregătit. Rotația inversă a lui Pluton, care are loc pe 30 aprilie, oferă o șansă de a rescrie scenariul.

Vărsător – ia-ți frâiele vieții în mâini

Este timpul să iei frâiele vieții tale înapoi, Vărsătorule. Luna Nouă din 1 aprilie în Berbec și mișcarea lui Mercur în Taur pe 10 aprilie te împing să preiei controlul asupra chestiunilor care au fost în plan secundar.

S-ar putea să vă simțiți și mai motivați să revigorați proiecte vechi atunci când reversul lui Pluton începe pe 29 aprilie și eclipsa de soare are loc pe 30.

Pești – faci ce-ți dorești

Luați măsuri pentru a vă crea viața pe care o doriți în această lună. 12 aprilie este o zi optimă pentru a vă manifesta, așa că gândiți-vă la ceea ce vă doriți, și vedeți cum astrele vă pot da un imbold în plus.

Dacă ceea ce cauți este recunoașterea, atunci pune-ți o dorință pe 24 aprilie, de Paște, s-ar putea să ți se îndeplinească. Dacă este vorba de dragoste și afecțiune, atunci fă o mișcare pe 30 aprilie pentru a întări legăturile.