04 mart. 2024 | 20:21

Zodia care trece prin mari schimbări până pe 17 martie 2024. Cristina Demetrescu anunță: mare grijă cu banii

Horoscop
Zodia care trece prin mari schimbări până pe 17 martie 2024. Cristina Demetrescu anunță: mare grijă cu banii
Zodia care trece prin mari schimbări până pe 17 martie 2024

Se anunță două săptămâni de foc pentru unii nativi. Află, din rândurile de mai jos, care este zodia care trece prin mari schimbări până pe 17 martie 2024. Cristina Demetrescu ne sfătuiește să avem mare grijă la cheltuieli. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Berbec

Nativii Berbec se pot confrunta în această perioadă cu unele probleme de sănătate, vor face mai multe vizite la medic.

Taur

Cu toate că vor avea de înfruntat unele obstacole, vor fi favorizați de astre, reușind să găsească soluții bune pentru anumite probleme.

Gemeni

„Au încă o perioadă în care se pot teme pentru liniștea lor, pentru sănătatea lor, pentru părinți, pentru casă. Pot să spun că Gemenii sunt cei mai loviți de această axă Fecioară-Pești aflată în tensiune cu axa Gemeni-Săgetător. Zodiile duble sunt mai marcate în această perioadă. Dar sunt vești bune din punct de vedere profesional”, a explicat Cristina Demetrescu, la PRO TV.

Rac

Nu este o perioadă bună pentru călătorii. Acești nativi sunt sfătuiți să evite plecările până pe 14 martie.

Leu

Cei născuți în zodia Leu se confruntă cu probleme financiare. Mare grijă la bani, nu este cazul să facă investiții de care nu au nevoie.

Fecioară

„Sunt mai marcate de Lilith, luna neagră le pune în situația de a despica firul în patru, caută anumite soluții, dar nu acolo unde trebuie. Trebuie să își facă curaj și să facă anumite schimbări.”

Balanță

În următoarele săptămâni, nativii Balanță se vor concentra pe găsirea unui echilibru între viața profesională și cea personală.

Zodia care trece prin mari schimbări până pe 17 martie 2024. Cristina Demetrescu anunță: mare grijă cu banii

Foto: Profimedia

Scorpion

„Scorpionii pot avea unele probleme emoționale, sentimentale, în special cu copiii. Sunt scorponi care cauă soluții pentru a face copii. Alții au copii care au crescut”, a spus astrologul, pentru sursa citată.

Săgetător

La fel ca nativii Gemeni, cei născuți în semnul Săgetător sunt copleșiți de griji. Reușesc însă să depășească obstacolele cu brio.

Capricorn

Nativii Capricorn reușesc să se concentreze mai greu, sunt cu gândul la vacanță și relaxare.

Vărsător

„Vărsătorii sunt cei care îl au pe Pluto, pe Marte, nu știu dacă cineva și-ar dori asta. Unii îi admiră, alții spun că ești un tiran.”

Pești

„Peștii amână o intervenție chirurgicală, s-ar putea să existe niște soluții pentru ei, mai puțin invazive. Poate amână din fler, nu vreau să dau sfaturi generalizate, doar să caute alte sfaturi, dar tot la specialist.”

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro