04 mart. 2024 | 17:24

Zodia care va străluci până pe 1 aprilie 2024. Are noroc dublu: la bani și în dragoste

Horoscop
Zodia care va străluci până pe 1 aprilie 2024. Are noroc dublu: la bani și în dragoste
Zodia care va străluci până pe 1 aprilie 2024

Primăvara acestui an deschide un nou capitol fabulos în viața unor nativi. Astrologii au dezvăluit care este zodia care va străluci până pe 1 aprilie 2024. Cei născuți în acest semn al zodiacului vor avea noroc dublu în următoarele săptămâni: la bani, dar și în dragoste.

Nativii pentru care primăvara va fi anotimpul renașterii

Pentru unii nativi nocoroși ai zodiacului, primăvara va fi, cu adevărat, anotimpul renașterii. Reușesc să încheie un capitol lung și nefericit al vieții. În următoarele patru săptămâni, astrele vor fi de partea lor, uită ce înseamnă dezamăgirea, ghinionul, suferința, trădarea.

Toate aceste emoții și energii negative vor fi înlocuite de noroc, prosperitate și fericire, acestea manifestându-se mai ales pe plan financiar și sentimental.

Care este zodia care va străluci până pe 1 aprilie 2024

Astrologii au dezvăluit că zodia care va străluci până pe 1 aprilie 2024 este Berbec. Acești nativi sunt renumiți pentru ambiția și încăpățânarea cu care abordează viața, nefiind dispuși să renunțe la planurile lor. Au avut de învățat lecții dure, însă lucrurile sunt pe cale să se schimbe pentru ei, în cel mai bun mod.

Perseverenți, disciplinați, vulcanici, cei născuți în semnul Berbec se vor bucura acum de rezultatele eforturilor pe care le-au depus în ultima perioadă. S-au făcut remarcați la locul de muncă, au șanse mari să primească o promovare importantă, noul post venind la pachet și cu un salariu mai mare.

Zodia care va străluci până pe 1 aprilie 2024. Are noroc dublu: la bani și în dragoste

Foto: Profimedia

Noroc în dragoste, nu doar pe plan financiar

Creșterea venitului lunar îi ajută să își finalizeze proiectele pe plan personal, își îndeplinesc dorințe pe care au fost nevoiți să le tot amâne.

Aceste patru săptămâni le vor contura viitorul, fără doar și poate. Nativii singuri și-ar putea cunoaște sufletul pereche, iar cei deja implicați într-o relație fac un pas important cu partenerul sau partenera de viață. Este momentul ideal pentru planuri – fie că este vorba despre mutarea împreună sau o logodnă.

Parteneri
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
'Mi-am scos uterul, trompele uterine și ovarele'. O vedetă îndrăgită fost diagnosticată cu cancer la 42 de ani
Unica.ro
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
TEST OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Propunerea a fost deja FĂCUTĂ: „Să fie o examinare adevărată"
Capital.ro
Cum se circulă corect pe autostradă. Titi Aur: "Așa trebuie circulat în condiții normale și corecte și legale și defensive și de bun simț"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
NICUȘOR DAN a mințit ÎN DIRECT la TV! Bomba zilei în ALEGERILE LOCALE
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro