25 oct. 2021 | 21:45

Zodia care nu se odihnește bine. Se va certa și cu șefii astăzi, 26 octombrie

Horoscop
Zodia care nu se odihnește bine. Se va certa și cu șefii astăzi, 26 octombrie
Previziuni despre zodii pentru 26 octombrie

Luna traversează astăzi zodia Rac, zodia sa de domiciliu, ipostază din care ne canalizează atenția către casă și familie, către universul interior. Vom deveni mai sensibili, mai empatici și intuitivi, iar nevoia de siguranță emoțională va crește.

Horoscop zilnic 26 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

Te preocupi foarte mult de situații ce țin de locuință, de la amenajări și până la organizări, însă dacă este vorba să faci curățenie sau să desfășori activități repetitive, s-ar putea să nu fie pe placul tău. Unii nativi pot discuta acum despre o mutare alături de partener. Dacă stai sub același acoperiș cu părinții, ai mai multă grijă la tensiuni și fii mai atent la nevoile acestora.

 

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua dea stăzi este favorabilă dacă vrei să înveți ceva nou sau să aprofundezi ceva, să te pregătești pentru un examen, o ședință, un discurs. Unii nativi sunt nevoiți să învețe ceva ce le va fi de folos la locul de muncă. Se întrevăd discuții cu colegii care pot aduce unele neînțelegeri, însă vei avea toate argumentele necesare pentru a echilibra dialogul.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca astăzi să trebuiască să faci niște cheltuieli care fie nu erau planificate, fie se dovedesc mai mari decât credeai. Sunt nativi care vor face cheltuieli pentru copiii, dar și nativi care vor dori să-și îndeplinească un moft costisitor, așa că bine ar fi să nu scoată bani din buzunar mânați de trăiri emoționale.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Luna trece prin zodia ta și te susține în activitățile pe care ți le propui, oferindu-ți o stare interioară mai bună, emoții mai liniștite și o siguranță mai mare, chiar încredere în tine. Vei fi mai intuitiv, mai deschis către activități relaxante, însă către seară s-ar putea să apară unele discuții în contradictoriu cu familia.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Te bucuri de o stare de sănătate destul de bună și chiar dacă nu te-ai odihnit suficient sau chiar dacă ai stat peste program, vei vedea că îți reîncarci ușor bateriile. Ai grijă, în schimb, la tendința de a deveni prea sensibil și de a pune la suflet vorbele celor din jur. Poți avea senzația că cineva are ceva cu tine.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi te predispune la socializare, la întâlniri cu prietenii și la discuții online, poate chiar vei fi ținta unor flirturi, însă fără nimic serios la mijloc. Ai grijă să nu te superi pe glumele prietenilor pentru că s-ar putea ca în anumite contexte să apară și unele nemulțumiri care să strice atmosfera în grup. Atenție la investițiile pe care ai tendința să le faci într-un proiect de grup. Nu este momentul!

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea ca astăzi să apară unele tensiuni cu superiorii sau să fii mai stresat din cauza unui context profesional care-ți cere să te afirmi sau să-ți impui punctul de vedere sau să iei o decizie importantă. De preferat ar fi să apelezi la diplomație și să nu uiți că după o zi dificilă ai nevoie de relaxare, așa că acordă timp și familiei.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi foarte bună pentru tot ce ține de gândire înaltă, pentru a face descoperiri, pentru a te preocupa de activități intelectuale care necesită atenție, pentru a vedea niște situații de viață într-o nouă perspectivă. Ai intuiție, poți primi mesaje de la Univers, însă ai grijă că poți deveni și mai agitat din cauza unor frământări pe care le ai.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să ai parte de o stare emoțională mai apăsătoare, debusolantă și chiar anxioasă. Poți reactiva fel și fel de trăiri mai vechi, de temeri legate de o pierdere, a unei persoane sau a unui bun material. Se întrevăd nemulțumiri financiare, plăți pe care trebuie să le faci și pe care nu va fi deloc ușor să le onorezi momentan.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și te poate predispune la unele discuții mai tensionate cu superiorii, cu partenerii profesionali, însă situația poate fi mai favorabilă în cuplu și poți discuta despre planuri de viitor cu partenerul. Dacă ești singur, ar fi de preferat să nu te arunci în aventuri sentimentale sau povești interzise.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi ești determinat și motivat să-ți termini sarcinile pe care ți le-ai propus și să te ocupi de activități pe care le-ai amânat până acum sau nu le-ai finalizat la timpul lor. Luna te susține din punct de vedere emoțional, iar starea de sănătate este bună, însă asta nu exclude o stare de oboseală mai mare către seară și poate chiar și unele intoleranțe alimentare.

Horoscop zilnic 17 septembrieHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul iubirii tale și aduce o mare intensitate a trăirilor afective, însă și sentimente de regret sau de nemulțumire sau poți avea dorințe pe care momentan să nu le poți îndeplini, de exemplu legate de hobby-uri, de copii, de viața personală. Un flirt nu va fi deloc promițător dacă este început acum.

 

Horoscopul zilei de 26 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Ego.ro
Imaginile indecente cu Elena Udrea au ajuns pe internet! Doar iubitul o vede așa FOTO
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj. ȘOC TOTAL FOTO
Digi24
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Cancan.ro
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine, mersi!
Stirile PROTV
Cine sunt cei șapte politicieni care se bat pe funcția de președinte al Comisiei Europene, în locul Ursulei von der Leyen
Romania TV
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Capital.ro
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adevarul
„Uită-mă“, drogul violului: greu de depistat din cauza amneziei pe care o provoacă victimelor. Ce măsuri ia Occidentul
BZI.ro
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO
Spynews.ro
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Capital.ro
Locul din România care are cea mai pură apă | Cei care se spală pe mâini sunt protejați pe tot parcursul anului
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Statul acordă noi subvenții de până la 2.000 de lei. Cererile se pot depune până în luna iunie
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro