Horoscop iarna 2021-2022. Zodiile care vor da lovitura, sunt cele mai norocoase

Horoscop iarna 2021-2022. Zodiile care vor da lovitura, sunt cele mai norocoase
Horoscop pentru iară: ce se întâmplă cu zodiile?

Astrologii vin cu detalii despre cele 12 zodii ale horoscopului. Care sunt nativii care se bucură că au dat lovitura în iarna aceasta? Află dacă ești unul dintre cei care vor avea parte de multe bucurii.

Horoscop pentru iarnă: zodiile care vor da lovitura

Vărsător – Aceștia au noroc în tot ceea ce-și propun. În primele două luni din sezonul rece cei care își doresc să se facă remarcați vor avea toate avantajele pentru un peisaj extrem de fericit. Ies în față cu multe lucruri și se simt foarte bine. În luna februarie cei singuri au norocul de a-și găsi pe cineva cu care să pornească la drum. Sunt entuziasmați că în sfârșit o persoană este exact pe sufletul lor.

Capricorn – Dau lovitura din punct de vedere financiar. Aceștia au noroc în special în decembrie și ianuarie, iar mai apoi au o perioadă în care tatonează terenul. E o iarnă deosebit de bună pentru ei și din punct de vedere amoros.

Balanță – Ai și ei noroc și au un destin aproape tras la indigo de Săgetători. Ei se simt foarte puternici și încrezători în această perioadă și sunt pregătiți să facă tot ce le stă în puteri pentru a le fi bine. Urmează schimbări mari pentru aceștia, iar majoritatea sunt extraordinar de bune.

La pot opus sunt: Berbecii, Taurii, Leii și Peștii. Aceștia trebuie să se gândească foarte mult la relațiile lor. Nu merge să se mai impună în fața celorlalți cu orice preț așa cum au fost obișnuiți până acum. De acum încolo trebuie să lase de la ei și să fie pe cât de posibil echilibrați pentru că altfel vor avea mult de pierdut.

Pentru ei nu se schimbă nimic

Gemenii, Racii și Scorpionii au o iarnă normală. Pentru ei nu apar surprize ieșite din comun și oricum ei sunt genul care mereu prevăd de dinainte cum sunt lucrurile tocmai pentru că sunt foarte gânditori.

Adoră să aibă în vizor fiecare scenariu, fără să fie luați prin surprindere cândva. În majoritatea cazurilor nu vor să fie prinși descoperiți, așa că se gândesc în prealabil la problemă și deja la cel puțin două soluții.

Nu au nevoie de ajutorul nimănui pentru că se simt chiar mai puternici în această perioadă. Vor să demonstreze foarte mult că nu se vor schimba niciodată din acest punct de vedere și că sunt oamenii pe care te poți baza oricând, oricum și oriunde. Iubesc să fie umărul pe care alții pot plânge.

Urmăriți Playtech.ro și pe