Zodia care își va înșela partenerul în 2022. Mare atenție, cine va fi infidel

Zodia care își va înșela partenerul în 2022. Mare atenție, cine va fi infidel
Zodia care va fi infidelă partenerului ei

Astrologii vin cu noi detalii pentru cele 12 nativi ai horosocopului în dreptul sectorului amoros. Care este zodia care nu se teme să dea frâu plăcerilor carnale? Unul va uita total că are un partener acasă și că se bucură de o relație stabilă.

Zodii care vor fi infidele în 2022

  • Bărbați

Berbec – Ei vor să experimenteze foarte mult și simt cum primesc provocări din stânga și din dreapta. Sunt impulsivi și acționează deseori fără să se gândească la urmări. Sunt predispuși să se lase duși de moment și să cedeze astfel tentației. Vor să trăiască aventuri extraconjugale tocmai pentru a vedea cum se simte pericolul chiar dacă există marele risc de a nu mai continua relația pe care o are acasă. Trăiește periculos și uneori ia decizii fără cap, rănind astfel mulți oameni din jurul lor.

Balanță – Ar putea fi infideli în multe dintre cazuri, mai cu seamă dacă sunt neglijați și nu le mai sunt acordate meritele așa cum doresc. Vor afecțiune constantă. Anul acesta vor vrea să simtă ce este iubirea adevărată și au constanta senzație că nu sunt doriți așa cum se cuvine de partener. Văd lipsuri chiar și acolo unde nu e cazul, iar la final comit o infidelitate.

Săgetător – Bărbații născuți sub acest semn sunt îndemnați de curiozitate să calce cu stângul în sectorul amoros. Sunt predispuți să trăiască o viață dublă și asta ca să simtă cum este să ai controlul asupra mai multor persoane.

Vărsător – Este ultimul semn de pe lista bărbaților care ar putea face asta în anul 2022. Sunt instabili de obicei și nu măsoară consecințele acțiunilor lor. Imediat cum se simt plictisiți de relația lor fac ceva nebunesc ce va strica totul.

  • Femei

Berbec – Femeile născute sub semnul acesta trebuie să fie mereu în centrul atenției tuturor. Nu vor să fie neglijate nicio secundă și simt să fie centrul universului partenerului lor. Dacă văd că lucrurile nu stau așa în relația lor, vor încerca fără remușcări și alte persoane.

Gemeni – Vor să experimenteze noi aventuri și să trăiască periculos. Cu toate astea, nu ar face-o cu oricine pentru că au pretenții de ordin financiar în special, dar și intelectual. Vor ca cei de lângă ele să aibă toate calitățile.

Săgetător – Infidelitatea ar însemna pentru ele o altfel de libertate. Nu le place să se atașeze de lucruri și vor să experimenteze multe în sectorul amoros și carnal. Se las purtate de val fără nicio remușcare.