Horoscop zilnic 17 ianuarie. Zodia care mâine are surprize financiare neașteptate

Horoscop zilnic 17 ianuarie. Zodia care mâine are surprize financiare neașteptate
Horoscop zilnic 17 ianuarie

Uranus, planeta schimbărilor bruște, iese din retrogradare după jumătate de an prin zodia Taur, zodie pe care o tranzitează deja din 2018. Uranus ajunge o dată la aproximativ 84 de ani într-un semn zodiacal, iar în Taur va mai sta până în 2026. Planeta vine cu răsturnări de situație în viața noastră, cu situații neprevăzute. Ne și aduce o mare nevoie de libertate și independență în acel sector din astrogramă pe care-l tranzitetază. Cel mai mult i-au resimțit influența până acum cei care sunt născuți în prima jumătate a zodiilor fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

Horoscop zilnic 17 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Uranus se află în sectorul tău financiar, prin urmare oscilațiile pe care le-a adus planeta te-au făcut să-ți schimbi modul de administrare a veniturilor. Pe de altă parte, te-au stimulat să cauți alte metode de obținere a stabilității financiare. Mulți nativi și-au monetizat talentele, iar alții vor să o facă. Chiar dacă ai scăpat de o serie de limitări, situațiile imprevizibile vor continua, așa că cel mai bine este să ai un ban pus deoparte. Învață să-ți gestionezi mai bine resursele de care dispui.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Uranus tranzitează chiar în zodia ta și cel mai mult i-ai simți influența dacă te-ai născut sau ai ascendentul în prima parte a zodiei. Uranus ți-a adus situații imprevizibile care te-au îndemnat la schimbări, unele la care nu te-ai fi gândit niciodată. Vrei să fii mai liber și atitudinea ta nonconformistă i-a surprins probabil pe mulți. Ieșirea din retrogradare a planetei te susține să adopți o altă atitudine față de viața personală, de stilul abordat, de sănătate și față de viața profesională. Poți să-ți schimbi planuri și obiective de viitor.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Uranus în mers direct îți oferă mai multă putere să te desprinzi de trecut și de tot ce este toxic în viața ta, fie că sunt vicii, persoane, tipare mentale și credințe. Dacă retrogradarea planetei ți-a adus în cale persoane din trecut, acum este momentul să înțelegi și motivul. Deși te vei simți mai detensionat la nivel psihic, ține cont că eliberarea vine abia în momentul în care lași trecutul în spate și ridici ancora. Ai grijă să nu mai repeți aceeași situații cu care te-ai mai confruntat și înainte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Uranus îți cere schimbări de anturaj, remodelarea unor proiecte de viitor, prin urmare este foarte probabil ca la aceste capitole să fi observat că lucrurile au funcționat diferit. Posibil ca unii nativi să fi avut parte de deziluzii venite din partea prietenilor, de surprize neașteptate, nu în toate cazurile cu conotații negative. Totodată, revenirea în mers direct a lui Uranus poate debloca o serie de proiecte și planuri de viitor, le poate oferi mai multă stabilitate, însă situațiile imprevizibile vor mai continua.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Uranus în Taur îți cere în perioada acestui tranzit schimbări radicale de natură profesională sau o schimbare a modului în care te folosești de autoritatea pe care o ai. Fără îndoială că mulți nativi (mai ales cei născuți în prima parte a zodiei sau care au ascendent aici) au avut parte de situații profesionale imprevizibile, de schimbări de carieră și direcție sau chiar de schimbări de statut social. Ei bine, deși lucrurile nu s-au stabilizat complet, cel puțin ai ocazia cu planeta în mers direct să vezi care este cea mai bună strategie pe care să o abordezi pentru a ajunge să-ți îndeplinești obiectivele avute.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Tranzitul lui Uranus prin Taur, fie direct, fie retrograd, ți-a adus evenimente care au contribuit la schimbarea radicală a unor principii de viață, a unor credințe și valori morale. Cu fiecare an străbătut vei înțelege din ce în ce mai clar mesajele transmise de Univers. Unii nativi au ales să învețe ceva nou, în timp ce alții au ales să se relocheze, să se mute chiar și în altă țară sau să facă o călătorie peste hotare. Alți nativi fac planuri în acest sens și chiar dacă au avut obstacole până acum, lucrurile încep să se miște. Cei care au avut probleme cu legea, cu justiția, le pot rezolva mai ușor acum.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Uranus în tranzit prin Taur, cel mai probabil ai experimentat (sau urmează) schimbări majore fie de natură financiară, fie emoțională. Poate ai reușit să achiți o datorie, un credit, poate ai obținut o moștenire sau ai pierdut un bun material sau ai pierdut într-un partaj, poate te-ai îndrăgostit orbește de cineva. Poate ai fost mai atras de științele oculte. Imprevizibilul s-ar putea să-l fi simțit atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile cu ceilalți. În perioada de retrogradare ai fi putut simți că ți-ai pierdut puterea în fața altora, iar acum o poți recupera. De asemenea, dacă ai avut obstacole în obținerea unui credit, unei finanțări, acum aceste situații se pot debloca. Ține cont că financiar pot să apară în continuare surprize. În alte cazuri se schimbă raportarea nativilor la sex și sexualitate.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Uranus se plimbă prin sectorul relațiilor tale, aspect care aduce multă instabilitate în viața de cuplu, dar și în relațiile profesionale. Cel mai probabil partenerul vrea mai multă libertate și independență, sau poate chiar tu ești cel care tinde către asta. Chiar dacă Uranus a revenit în mers direct, schimbările și surprizele în cuplu nu sunt excluse. Oricum, situațiile încordate din ultimul timp și neînțelegerile se mai detensionează de acum. În perioada acestui tranzit, unii nativi pot fi mai dornici de a-și construi o familie, în timp ce alții se pot muta cu partenerul.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tranzitul lui Uranus prin Taur ți-a adus, cel mai probabil, instabilitate la locul de muncă, situații neașteptate, dar și probleme de sănătate care cer schimbarea stilului de viață. De altfel, asta ar trebui să faci în acești ani. Fie să-ți schimbi locul de muncă, fie rutina zilnică, alimentația, programul. În perioada cu Uranus în mers direct vei mai simți că se liniștesc apele în viața ta și gândurile se mai așează.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Uranus tranzitează sectorul tău afectiv și cel mai probabil ți-a adus deja (sau urmează) situații imprevizibile în viața sentimentală. De la o dragoste la prima vedere și până la posibilitatea de a deveni părinte. Surprizele nu s-au încheiat. Unii nativi și-au descoperit un hobby, în timp ce alții au scos bani grație talentelor lor. Dacă în aceste direcții ai simțit obstacole până acum, de azi poți răsufla ușurat. Mai multă grijă la relația cu copiii, la acțiunile acestora, dacă ești părinte.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Uranus este chiar guvernatorul tău și tranzitează sectorul familiei și locuinței, aspect care poate sugera multă imprevizibilitate și multe schimbări în aceste zone. Unii nativi poate s-au preocupat de construirea unui cămin, alții de construirea unei case, în timp ce alții s-au mutat din țară sau revin în țară. S-ar putea ca perioada în care Uranus a retrogradat să fi fost resimțită de tine ca un adevărat carusel emoțional, însă de acum lucrurile par să se mai liniștească. Și în casă atmosfera se detensionează.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Uranus în tranzit prin Taur îți cere să-ți schimbi radical modul în care comunici cu cei din jur și modul în care gândești. Este nevoie să renunți la tipare de raționament învechite și să fii mai adaptabil la ideile altora. S-ar putea ca în această perioadă să tot ai parte de vești șocate, de informații destabilizatoare, de dialoguri surprinzătoare, dar și de idei nonconformiste și soluții inedite. Posibil să fi fost mai agitat mental în perioada de retrogradare și să fi făcut gafe de comunicare, iar acum poți remedia aceste situații.

Horoscopul zilei de 17 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!