Ziua şi transerul pentru FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul

Alexandru Albu este aproape de un transfer la FC FCSB

FCSB este gata să mai realizeze un transfer, după ce vineri a fost oficializată achiziţionarea lui Alexandru Buziuc. După ce ieri s-a făcut o mutare pentru faza ofensivă, Becali a anunţat că negociază pentru transferul unui fundaş. Este vorba despre Alexandru Albu, în vârstă de 26 de ani. Un jucător al celor de la Academica Clinceni, formaţie care se luptă pentru evitarea retrogradării. Becali spune că mutarea nu a fost oficializată, dar pare o simplă formalitate. Academica Clinceni este o echipă aflată în sfera de influenţă a familiei sale.

Alexandru Albu este confuz! Spune că vrea la Steaua, dar el de fapt semnează cu FC FCSB

„Fundaşul pe care ni-l dorim nu l-am transferat încă. Alexandru Albu este, da, dar încă nu l-am luat”, a precizat Gigi Becali.

Alexandru Albu s-a arătat încântat de transfer, chiar dacă este confuz în privinţa echipei pentru care ar putea semna. Fotbalistul celor de la Academica Clinceni spune că este stelist de mic, doar că el nu va semna pentru Steaua, ci pentru FC FCSB.

„Mă bucură interesul lui Gigi Becali, de mic țin cu Steaua și mi-am dorit să ajung acolo când mă uitam la TV. Am văzut problemele pe care Steaua (n.r. – Mihai Albu vorbeşte de fapt despre FC FCSB) le are în apărare. Eu pot spune doar că am caracteristicile necesare pentru a ajuta echipa. Știu ce înseamnă Steaua (n.r. – din nou, Mihai Albu se referă la FC FCSB) și știu ce se cere acolo”, a fost declaraţia confuză a lui Albu.

Albu spune că este stelist de mic şi că ştie ce înseamnă Steaua. Dar este într-o mare eroare, deoarece Steaua joacă în barajul pentru accederea în Liga 3. Asta în vreme ce el are şansa de a semna cu FC FCSB, echipă înfiinţată în 2003. Instanţele din România au decis că Gigi Becali nu a fost niciodată patron la Steaua. Şi i-au interzis să mai folosească această denumire pentru FC FCSB.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI