Steaua, victorie clară în primul meci al barajului pentru promovarea în Liga 3

Steaua este la un pas de promovarea în Liga 3. Meci decisiv cu Bărăganul Ciulniţa, miercuri

Steaua a făcut primul pas în lupta pentru promovarea în Liga 3, o victorie clară cu Argeşul Mihăileşti, scor 7-1. Câteva sute de suporteri din Peluza Sud au fost prezenţi în afara stadionului din Modelu şi au creat o atmosferă foarte frumoasă. Pentru Steaua urmează partida cu Bărăganul Ciulniţa, reprezentanta judeţului Ialomiţa. Cu o eventuală victorie, formaţia pregătită de Daniel Opriţa şi-ar asigura calificarea în Liga a 3-a.

Steaua, victorie clară cu Argeşul Mihăileşti! Miercuri îşi poate asigura promovarea, în meciul cu Bărăganul Ciulniţa

Cu o formulă de start din care a lipsit golgheterul Andrei Antohi, Steaua a avut ceva emoţii în prima repriză. Asta în ciuda faptului că Ovidiu Morariu reuşea să deschidă scorul încă din minutul 2. La o neatenţie a steliştilor, Argeşul Mihăileşti a reuşit egalarea în minutul 22. 12 minute mai târziu, Valentin Bărbulescu a reuşit să o readucă pe Steaua în avantaj şi a stabilit scorul la pauză.

După pauză, la Steaua au intrat golgheterul Andrei Antohi şi Mădălin Mihăescu, jucător cu multe meciuri în Liga 1. Iar jocul a arătat mult mai bine pentru formaţia din Ghencea. Florin Răsdan a punctat pentru 3-1 în minutul 53, pentru ca Liviu Băjenaru să puncteze şi el doar două minute mai târziu.

Golgheterul Andrei Antohi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor în minutul 63. 10 minute mai târziu a reuşit „dubla”. Golul de 7-1 a fost marcat de Vlad Niţu, cu o foarfecă laterală de mare spectacol. Tabela a fost închisă de Alin Robu, în minutele de prelungire.

După victoria clară în faţa reprezentantei judeţului Giurgiu, Steaua nu pare a avea rival în lupta pentru promovare în acest an. Miercuri, de la ora 17:00, va înfrunta reprezentanta judeţului Ialomiţa, Bărăganul Ciulniţa. În fine, turneul de baraj se va încheia la finalul săptămânii viitoare, cu partida dintre Argeşul Mihăileşti şi Bărăganul Ciulniţa. Un duel care este posibil să nu mai aibă nicio relevanţă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI