Zi neagră pentru Marius Țeicu. Suferință fără margini de la moartea fiicei lui

Zi neagră pentru Marius Țeicu. Suferință fără margini de la moartea fiicei lui
Marius Țeicu, răpus de dorul fiicei sale. Cum este viața sa de la moartea acesteia?

Marius Țeicu împlinește 75 de ani, iar în loc să se bucure de liniștea vârstei sale, acesta își plânge continuu fiica. Ce spune despre cei mai grei ani din viața lui și despre clipa în care pământul i s-a desprins de sub picioare?

Zi neagră pentru Marius Țeicu: „Copilul trebuie să își îngroape părinții, nu invers”

Marius Țeicu ar fi trebuit să se bucure de ziua sa de naștere, dar o tragedie l-a lăsat veșnic trist. Ziua aceasta, pentru el, este scăldată în lacrimi din cauza dorului de fiica sa. Anul 2017 a fost unul crunt pentru cunoscutul artist. Fiica sa s-a stins din viață la numai 41 de ani, la Spitalul Fundeni, după o luptă grea cu o boală necruțătoare. Cu câteva luni înainte să moară, însă, fiica artistului anunța că a fost declarată vindecată de leucemie și se bucura că a primit o a doua șansă de la viață.

Din păcate, boala a revenit și a fost mai agresivă decât înainte de tratament. Patricia nu a mai avut putere să lupte și să-și vadă visul împlinit – să-și vadă copiii mari. Marius Țeicu și-ar fi dat viața pentru a-și salva copilul, ca orice părinte, însă soarta acesteia era deja decisă. Fiica lui a lăsat în urmă doi copii în vârstă de 8 și 10 luni pentru care vedeta a trebuit rapid să se pună pe picoare pentru a le fi alături.

Marius Țeicu, răpus de dorul fiicei sale. Moartea acesteia a schimbat totul
Marius Țeicu, răpus de dorul fiicei sale. Moartea acesteia a schimbat totul

“Am o mare responsabilitate față de ei, îi iubesc enorm”

“Am o mare responsabilitate față de ei, îi iubesc enorm și trebuie să le fiu aproape lor și ginerelui meu. Este groaznic, sunt debusolat, este cel mai greu moment al vieții mele. Cursul vieții este altul. Copilul trebuie să își îngroape părinții, nu invers”
Marius Țeicu

Conform impact.ro, acesta nu a mai dorit să-și serbeze ziua de naștere așa cum o făcea întotdeauna – cu petreceri de pomină – pentru că fiecare aniversare îi amintește că el mai trăiește, iar fiica sa nu.