Zarug şi Lorelei, la un pas să fie amendaţi după Asia Express. Au încălcat contractul (exclusiv)

Zarug şi Lorelei, la un pas să fie amendaţi după Asia Express. Au încălcat contractul (exclusiv)
Cum au scapat de amenda Zarug si Lorelei dupa eliminarea din Asia Express

Zarug şi Lorelei au fost cei mai controversați concurenți ai sezonului 4 Asia Express. După ce au fost eliminați din competiție, cele două vedete au fost la un pas de a fi „buni de plată”. De ce au riscat o sancțiune destul de mare.

Cum au scăpat de amendă Zarug și Lorelei după Asia Express

Lorelei și Zarug au fost eliminați din Asia Express acum două săptămâni, iar plecarea lor nu a fost una lipsită de reacții sau comentarii. Controversatul fotograf și modelul plus size au fost blamați pentru felul în care au tratat proba care le-a adus eliminarea din concurs.

Cele două vedete nu au reușit să ducă la bun sfârșit toate probele pe care Irina Fodor le-a anunțat la începutul ediției, ci din contră, Zarug și Lorelei au renunțat și au omis să respecte câteva dintre indicațiile date de către prezentatoarea emisiunii.

Mai mult de atât, se pare că atât Lorelei cât și Zarug ar fi încălcat anumite clauze din contract, motiv pentru internauții se așteptau ca cei doi să fie sancționați. Cu toate acestea, vedetele nu au plătit nicio amendă, iar la sosirea lor în România nu au fost penalizați, scriu cei de la Impact.

În ultima zi din Turcia, Zarug și Lorelei au participat la cursa pentru ultima șansă cu Lidia Buble și sora ei Estera, precum și echipa formată din chef Patrizia Paglieri și fiul ei Francy.

Lorelei și Zarug nu doar că au întârziat foarte mult pentru a ajunge la Irina, ci aceștia s-au plâns de condițiile din Asia Expresss, părând deranjați de faptul că se află în continuare în competiție.

Reacția Irinei Fodor atunci când Zarug și Lorelei au refuzat să facă probele

Irina Fodor s-a arătat profund dezamăgită de felul în care Zarug și Lorelei au tratat cursa pentru ultima șansă, cei doi cunoscând de la începutul ediției faptul că una dintre perechi va pleca sigur acasă. Prezentatoarea TV le-a arătat tuturor concurenților diamantul roșu, semn că este rost de o eliminare.

„Toată lumea știe că am aici o piatră roșie, v-am arătat-o de mai multe ori. Toată lumea știe că suntem pentru ultima oară în Turcia, că mâine plecăm în Georgia. Așa că o să plecăm în această formație, pentru că numai ei s-au întors din cursă. Zarug și Lorelei nu cred că vor mai veni, nu se grăbesc să ajungă aici, nu cred că le place acest show, refuză să facă probele.

Au refuzat să facă multe probe pe drum. Nu mai vor să se joace cu noi și noi am hotărât că nu vrem să ne mai jucăm cu ei pentru că oricum nu se grăbesc să ajungă la noi. Nu cred că trebuie să vă țin pe voi pentru ei.”, le-a spus Irina Fodor, prezentatoarea emisiunii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI