Ce pact au făcut Lorelai și Zarug la Asia Express. A fost secretul reușitei lor, până la eliminare

Ce pact au făcut Lorelai și Zarug la Asia Express. A fost secretul reușitei lor, până la eliminare
Cum au reușit Zarug și Lorelai Bratu să depășească obstacolele de la Asia Express

Zarug și Lorelai Bratu au fost extrem de îndrăgiți la Asia Express, așa că mulți telespectatori au suferit enorm în momentul în care aceștia au fost nevoiți să plece din competiția dură. Totuși, ei abia acum au recunoscut ce pact au făcut încă de când au aflat că o să formeze o echipă.

Lorelai Bratu și Zarug, dezvăluiri despre Asia Express

Lorelai Bratu și Zarug au părut extrem de apropiați la Asia Express, iar momentele spumoase i-au făcut să se claseze printre preferații telespectatorilor, ei câștigând mulți fani după ce au apărut la Antena 1. Totuși, cei doi nu erau prieteni înainte de a intra în competiție.

„Lorelai Bratu: Nu neapărat am luat hotărârea de a merge împreună, a fost o propunere din partea producătorilor.

Zarug: Ne-a obligat producția. Ne știam, lucrând amândoi în același domeniu, lumea e mică. Ne și simpatizam, mi-a fost și clientă, i-am luat și banii. Trebuia să o sun din momentul în care mi s-a făcut această ofertă, deși m-am prefăcut vreo 3 zile că mi s-a stricat telefonul.

Zarug: Când mi-a revenit telefonul am sunat-o și i-am zis: ‘Fă, ești sigură că vrei? Că eu sunt nebună, am tendințe de leadership.’ Lorelai a spus da și da a rămas.”, au spus cei doi la Observator.

Ce pact au făcut Lorelai Bratu și Zarug

De asemenea, ținând cont că nu erau extrem de apropiați înainte de a intra în cursa de la Asia Express, cei doi au simțit nevoia să își impună anumite reguli și chiar să facă un pact pentru a avea succes. Foștii concurenți de la Antena 1 au stabili că nu o să se certe orice s-ar întâmpla.

„Lorelai Bratu: Am stabilit că orice s-ar întâmpla nu o să ne certăm. Cu siguranță nu ai cum să nu izbucnești, dar dacă știi ce se întâmplă la celălalt, știi cum să reacționezi.

Zarug: A fost simpatic că nu ne cunoșteam foarte bine, ne-am și cenzurat oarecum.”, au adăugat aceștia.

„Am avut noroc”

Mulți știu că mâncarea este procurată extrem de greu la Asia Express, însă Lorelai Bratu și Zarug au recunoscut că nu se gândeau la acest aspect. Cei doi au încercat să depășească orice obstacol de pe drum, bucurându-se abia seara de bucatele oferite de localnicii care își puneau casa la dispoziția concurenților.

„Zarug: La mine a fost practic, elementele erau fashion, dar cu ținute sportive. Trebuie să recunosc că aveam haine până în finală și începutul sezonului 5, dar totul a fost compactat mulțumitor. (…)

Zarug: Am dormit într-un cămin de nefericiți, ca să îi zic așa, a fost o experiență. Am slăbit enorm, dar voi acum filmați frigiderul.

Lorelai Bratu: Cumva e ultima ta grijă, lucrurile se întâmplă așa de repede și nici nu stai să te gândești. Undeva seara îți dai seama că nu ai mâncat.

Lorelai Bratu: Am avut noroc pentru că oamenii din Turcia erau foarte generoși, unde găseam cazare ne dădeau și ceva de mâncare.”, au mai zis ei.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI