Zanni și Sebastian Chitoșcă au tăbărât pe Elena Marin. Cum au jignit-o pe favorita publicului de la Survivor România

Zanni și Sebastian Chitoșcă au tăbărât pe Elena Marin. Cum au jignit-o pe favorita publicului de la Survivor România
Zanni și Sebastian Chitoșcă, noi jigniri la adresa Elenei Marin

Zanni și Sebastian Chitoșcă au jignit-o pe Elena Marin. Dansatoarea Andreei Bălan face ce face și intră în scandaluri în fiecare ediție. Ce i-au spus cunoscutei vedete și de ce aceasta a izbucnit din nou în plâns? Discuțiile aprige continuă în tabăra Faimoșilor.

Survivor România 2021: Zanni și Sebastian Chitoșcă, noi jigniri la adresa Elenei Marin

Elena Marin trece din conflict în conflict. Celebra dansatoare a Andreei Bălan este ținta Faimoșilor. Artista face și face și ajunge ediție de ediție în gura coechipierilor săi, iar acum este din nou pusă la zid. Cea din urmă a mărturisit că nu mai suportă presiunea aceasta și că nu mai face față și certurilor cu ceilalți sportivi.

Elena nu s-a mai putut abține, iar noile jigniri primite au făcut-o din nou să izbucnească în lacrimi. Scandalul dintre Zanni, Chitoșcă și Marin este unul deja vechi în privirile telespectatorilor care deja nu mai suportă nici ei tensiunile. În atenția fostului fotbalist a revenit acum și Maria: „Mi se pare foarte urat. Stai putin ca nu i-am facut nimic…”, spune Maria într-o discutie pe plaja cu Elena Marin.

Elena este pe altă parte afectată de reproșurile și cuvintele grele aruncate de protejatul lui Alex Velea, iar nici Sebi nu o menajează pe dansatoare. Cel din urmă a susținut că Ana Porgras și Marilena Cuciureanu ar fi trebuit să fie acum la Survivor România 2021, nu ea.

„Nu meriti, vere, esti nebuna la cap”

Sebastian Chitoșcă: „Nu meriti, vere, esti nebuna la cap. Marilena si Ana meritau sa fie aici, nu tu…”
Zanni: „Lasa figurile astea, nu ti-am zis eu ca esti batrana. Ti-am zis ca ti-ai dori…Ti-am zis ca ai putea sa-mi fii mama.”
Sebastian Chitosca: „Pai nu meriti, vere, esti nebuna la cap.
Marilena si Ana meritau sa fie aici, nu tu…”
Elena Marin: „Sunt ca intr-un glob de cristal din care nu pot iesi…”

În scandal s-a implicat de acasă și logodnicul femeii care abia privește imaginile cu ea în care plânge de disperare pentru că nimeni nu o înțelege de atâtea luni. Bărbatul susține că toți colegii au înțeles-o extrem de greșit și că Elena nu este așa cum cred ei:

”Nimeni nu e perfect, eu sunt convins că și Elena dacă nu avea niște chestii, era mai ok. Eu i-am spus întotdeauna că e mai puternică decât știe. Sunt convins că atunci când nu sunt camere, sunt locuri sau momente când nu se filmează, iar concurenții știu asta. Atunci apar înțepături, în momentul în care sunt filmați.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI