Zanni și-a luat apartament! Primele probleme după ce a dat toți banii de la Survivor: ‘Dedeman și Mobexpert, îmi cade casa’

Zanni și-a luat apartament! Primele probleme după ce a dat toți banii de la Survivor: ‘Dedeman și Mobexpert, îmi cade casa’
Ce probleme are Zanni cu noua lui casa

A luptat timp de 6 luni în cadrul celei mai dure competiții din Republica Dominicană și a reușit să câștige sezonul 2 Survivor România, demonstrându-le tuturor că este un adevărat supraviețuitor. Cu banii de premiu, Zanni a reușit să-și cumpere casa mult visată. Cum arată locuința fostului Faimos.

Cum arată apartamentul pe care Zanni l-a cumpărat cu banii de la Survivor

Zanni și-a văzut visul împlinit, atunci când a pășit pentru prima dată în prima lui casă, pe care a cumpărat-o cu banii câștigați de la Survivor România 2021. Trapperul a făcut un vlog în care le-a prezentat fanilor săi din mediul online apartamentul său.

Deși se poate citi pe chipul său entuziasmul, Zanni a avut câteva mici nemulțumiri legate de noua lui casă. Se pare că anumite finisaje nu au fost făcute cum trebuie, artistul confruntându-se cu anumite probleme în baie, acolo unde bateria de la cadă nu funcționa cum trebuie.

Mai mult de atât, Zanni le-a arătat internauților că trebuie să schimbe prizele din dormitor, precum și tăblia care se află deasupra noptierei, care a căzut deîndată ce a atins-o.

„Nu înțeleg de ce cade mobila atât de repede. Aici s-ar putea să fie o problemă. Doamnelor și domnilor, în cazul în care Dedeman, Mobexpert sau ăștia care fac case se uită la acest vlog, vă rog să plonjați cu bartere, că îmi cade casa. (…) Ia să vedem, le ating și…cad! Aici e curent, te poți curenta (n.r – la o priză).

Sunt câteva probleme și la baie. Momentan nu mai curge apă la toaletă, cred că s-a reparat singur. Ăsta (n.r – capacul de WC) s-a rupt. Dulapurile trebuie să le iau mai late. Trebuie să schimb ăsta (n.r – bateria de la cadă), că nu merge să schimb apa. Și dulapurile sunt mâncate, julite.”, a spus Zanni în vlogul său.

Ce condiții trebuie să îndeplinească viitoarea iubită a lui Zanni

După ce a rupt prietenia cu Ana Porgras, despre care fanii de la Survivor România spuneau că se potrivește de minune cu Zanni, trapperul nu a mai fost văzut alături de o altă prezență feminină. Cu toate acestea, artistul a mărturisit cum ar trebui să fie femeia ideală pentru el. Zanni a mărturisit că își dorește o parteneră matură, care știe ce vrea de la viață.

„Nu știu când va apărea, dacă va fi sau nu ca în poveștile acelea siropoase. Vreau doar să mă iubească, să mă împlinească.

Personal, prefer femeile mai mature, între 28 și 35 de ani, dar nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani, dacă așa va fi să fie. Sau uneia de 20 de ani, care îmi demonstrează că știe ce vrea de la viață!”, a declarat Zanni, exclusiv pentru Playtech.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI