Condiția pusă de Zanni viitoarei iubite. Ce trebuie să facă femeia, de fapt EXCLUSIV

Condiția pusă de Zanni viitoarei iubite. Ce trebuie să facă femeia, de fapt EXCLUSIV
Ce conditii va trebui sa indeplineasca viitoarea iubita a lui Zanni

Câștigătorul de la Survivor România 2021 încă nu are oficial o iubită. El își dorește însă ca viitoarea sa parteneră să-l iubească necondiționat!

Ce condiție îi pune Zanni viitoarei sale iubite: „Prefer femeile mai mature”

Edmond Zanidache, 23 de ani, sau „Zanni” cum îi mai spun cei mai apropiați, a devenit o vedetă de prim rang în ultimii doi ani.

Anul trecut a făcut furori în cadrul emisiunii „Chefi la Cuțite”, de la Antena1, iar în primele șase luni ale lui 2021 a ținut audiența cu sufletul la gură, fiind actorul principal și câștigătorul celei mai recente ediții a emisiunii-concurs ”Survivor”, de la Kanal D.

În plus, Zanni e și noul protejat al lui Alex Velea, după ce a reușit să se dovedească mai abil decât foștii preferați, Mario Fresh și Lino Golden.

Se mută în casă nouă

Tânărul cu look excentric care a crescut până la vârsta de șase ani într-o casă de copii are însă și câteva mari surprize pentru fanii săi, ce vor fi anunțate în câteva săptămâni.

În primul rând Zanni se va muta în casă nouă, toată lumea știind că acesta este marele său vis, și anume acela „de a visa în propria casă”. Or, premiul cel mare de la Survivor, 45.000 de euro, i-a oferit această mare șansă.

„Nu vă voi spune toate detaliile, fiindcă vreau să anunț mai întâi această mare bucurie pe rețelele mele sociale. Dar, vă voi spune că poate în maxim două săptămâni voi face marele anunț al mutării în casă nouă. Îi voi invita pe mulți la mine, să le arăt locuința și le voi deschide ușa cu o singură mare condiție, să vină împreună cu un cadou de casă nouă!”, a declarat Zanni pentru playtech.ro.

Se consideră o persoană normală

Zanni susține că nu i se pare potrivit statutul de vedetă, fiindcă el se consideră o persoană normală, „ce duce o viață simplă”. Pe de altă parte, admite că „e solicitant să ai un asemenea statut”, dar și că încearcă să facă cu brio provocărilor de orice tip.

Pare că se află încă în faza recuperării fizice după extenuantul concurs din Republica Dominicană, dar susține misterios că peste un an și jumătate, dacă anumite lucruri nu se vor împlini, e foarte posibil ”să se arunce iar în gura leilor” și să facă din nou față unor serioase solicitări fizice și psihice.

Ce spune despre stilul său vestimentar

Zanni are un stil vestimentar și personal cu totul și cu totul deosebit. Corpul său este plin de tatuaje, având tot felul de desene inclusiv pe gât și pe față, iar părul îi este colorat, jumătate blond, jumătate brunet.

Mai spune că nu acordă prea mare importanță modului în care se îmbracă. Și face asta de mult timp, „de când se afla la cămin”.

„Contează doar ce-mi stă mie bine. Nu-s ahtiat după modă și ca atare nu sunt atent cu moda”, încearcă el o explicație.

Ce-și dorește de la viitoarea iubită

Lucrurile se schimbă însă atunci când vine vorba despre sexul frumos. Zanni știe că este „o partidă incendiară”, însă susține că în acest moment nu are o iubită. El știe exact ce-și dorește de la viitoarea sa parteneră de viață: „să fie iubit necondiționat, pentru ce este el!”.

„Nu știu când va apărea, dacă va fi sau nu ca în poveștile acelea siropoase. Vreau doar să mă iubească, să mă împlinească.

Personal, prefer femeile mai mature, între 28 și 35 de ani, dar nu voi spune nu nici uneia de 40 de ani, dacă așa va fi să fie. Sau uneia de 20 de ani, care îmi demonstrează că știe ce vrea de la viață!”, sună alegerile sale în materie de iubire.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI