Zanni, probleme grave după Survivor România: ‘Am venit cu bacterii din Dominicană’

Zanni, probleme grave după Survivor România: ‘Am venit cu bacterii din Dominicană’
Zanni, probleme grave dupa Survivor Romania

La câteva luni de la terminarea celui de-al doilea sezon Survivor România, noi detalii ies la iveală despre câștigătorul Zanni. Ce a pățit Fostul Faimos după ce s-a întors din Republica Dominicană și care sunt probleme cu care se confruntă și acum.

Ce probleme a avut Zanni după ce a câștigat Survivor România

Timp de șase luni, concurenții de la Survivor România s-au confruntat cu cele mai dure condiții de supraviețuire. Foamea, extenuarea, stresul, presiunea competiției, căldura excesivă, frigul insuportabil și accidentările din timpul traseului și-au spus cuvântul, iar unii dintre concurenți au rămas cu anumite probleme de sănătate.

Zanni a fost unul dintre concurenții norocoși care nu a suferit o accidentare serioasă în cadrul probelor celui mai dur reality-show din lume. Cu toate acestea, câștigătorul sezonului 2 Survivor România a mărturisit că a rămas cu anumite sechele după concurs, iar unele probleme se resimt la nivelul picioarelor sale.

Pe lângă faptul că trapperul încă face tratamente de recuperare pentru picior, se pare că Zanni s-ar fi ales cu o bacterie din jungla dominicană. Întrebat de jurnaliști dacă s-ar mai întoarce să concureze într-un sezon viitor de la Survivor România, Zanni a pus o singură condiție.

„Dacă aș primi motive să mă duc, da. Dar doar cu motive bine întemeiate. Financiare, evident. Nu stau prea bine cu sănătatea. Încă fac recuperare la picior, am venit cu niște bacterii, de acolo din Dominicană, cu care mă lupt. Mi-am plătit toate medicamentațiile, controalele, mi-am plătit tot.”, a declarat Zanni, exclusiv pentru Ciao.ro.

Zanni, atac la adresa Roxanei Ghiță: „Mai aveam puțin și o…colindam!”

Zanni a făcut declarații șocante la adresa Roxanei Ghiță. Se pare că trapperul și fosta Războinică nu au revenit la sentimente mai bune, după ce s-au certat la Survivor.

Mai mult de atât, Faimosul a comentat declarațiile roșcatei potrivit cărora mai mulți concurenți ai competiției de la Kanal D i-ar fi făcut avansuri în jungla dominicană.

Pentru că nu a îngropat securea războiului, Zanni nu s-a putut abține și a lansat câteva săgeți fine în direcția fostei sale „rivale” de la Survivor România.

„S-au dat toți la ea și „nu doar”.Dar n-a recunoscut faptul că și ea s-a dat la toți și i-a acceptat pe toți. A acceptat să i se pună mâna peste tot, asta n-a acceptat ea. Că eu am spus treaba asta.

Și eu m-am dat la ea. Au atins-o toți. Ea nu a avut nimic împotrivă. Nu m-a refuzat, mai aveam puțin și o „colindam”, dar când am văzut că putea să o „colinde” oricine, n-am mai vrut eu să o „colind”, au fost declarațiile halucinante ale lui Zanni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI