Zanni face anunțul șoc despre Survivor România. Ce urmează la Kanal D, cu el în rol principal

Zanni face anunțul șoc despre Survivor România. Ce urmează la Kanal D, cu el în rol principal
Zanni face anuntul soc despre Survivor Romania

Veste incredibilă pentru fanii emisiunii Survivor România. Zanni tocmai s-a dat de gol și a a dezvăluit ce se va întâmpla în următorul sezon al competiției care se va desfășura în Republica Dominicană. Despre ce este vorba.

Zanni va participa în următorul sezon Survivor România?

Deși sezonul 2 Survivor România s-a terminat acum o lună și jumătate, triumfând cu succesul lui Zanni de la Faimoși, care a câștigat competiția, trapperul a făcut declarații incredibile legate de sezonul următor pe care cei de la Kanal D l-ar pregăti deja.

Zanni le-a mărturisit fanilor că vor mai exista un sezon 3 și un sezon 4, probabil ultima competiție fiind de regim All Stars, în care se vor aduna cei mai puternici concurenți din toate sezoanele anterioare.

Printre acești concurenți aleși pe sprânceană ar putea fi Elena Ionescu, cea care a câștigat Survivor România 2020 și Emanuel Neagu, finalistul Survivor 2020, Iancu Sterp și Lola, semifinaliștii Survivor 2020 precum și Zanni, Marius Crăciun, Andrei Dascălu sau Maria Chițu de la Survivor 2021.

„Se va mai întâmpla… Nu pentru că aș repeta-o eu… Va mai fi încă un sezon, sezonul 4… Nu spun mai mult de atât”, a spus Zanni în cadrul unei sesiuni Q&A, pe contul lui de Youtube.

Daniel Pavel se pregătește de noul sezon Survivor România

Cu toate că șefii de la Kanal D încă nu au dat detalii precise despre filmarea următorului sezon, prezentatorul Daniel Pavel a declarat că abia așteaptă să revină la cârma emisiunii și să fie alături de participanți într-un nou sezon incredibil de la Survivor.

„August nu, dar septembrie da. Clar se face o conexiune și la nivelul echipei noastre operaționale și la nivelul proiectului.

Am aduce pentru publicul nostru, publicul care este acolo, cu noi, pentru noi, care ne-a onorat în număr mare, am aduce din nou proiectul.(…) Suntem, practic, în etapa în care configurăm acum, cum va arăta sezonul despre care este vorba”, a declarat Daniel Pavel.

Cine este fosta Faimoasă care l-a convins pe Zanni să se înscrie la Survivor

Deși toată lumea a crezut că Alex Velea a fost cel care l-a înscris pe Zanni pentru Survivor România 2021, iată că adevărul este altul. Asiana Peng, fosta concurentă a primului sezon, a fost cea care l-a convins pe trapper să participe la competiția din Republica Dominicană.

„Aici este o poveste destul de lungă… Nu m-am gândit eu să merg la Survivor. Mi-am dorit de mult să merg la Survivor. M-am înscris și în primul sezon dar nu m-au primit. Sezonul ăsta, a insistat o fată, Asiana, de anul trecut.

Ea m-a convins să sun și să mă înscriu. Eu nu m-am înscris, n-am făcut nimic, ea a insistat, mi-a dat numărul de telefon, am sunat și m-am trezit că merg la Survivor fix pe ultima sută de metri”, a mai declarat Zanni, conform Wowbiz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI