Cine este noul iubit al Anei Porgras de la Survivor. Pentru el l-a lăsat pe Zanni

Cine este noul iubit al Anei Porgras de la Survivor. Pentru el l-a lăsat pe Zanni
Cine este noul iubit al Anei Porgras de la Survivor

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a devenit cunoscută publicului român, după ce cei doi au participat la Survivor România. Cine este noul partener al fostei gimnaste. Să fie el bărbatul care a făcut-o să uite definitiv de câștigătorul competiției din Republica Dominicană? Despre cine este vorba.

Cum arată noul iubit al Anei Porgras de la Survivor România

Ana Porgras și Zanni au legat o frumoasă relație de prietenie cât timp au fost concurenți la Survivor România. Pentru marea finală, fosta Faimoasă a călătorit până în Republica Dominicană pentru a-și susține preferatul, iar bucuria din ochii lui Zanni s-a putut vedea cu ochiul liber atunci când cei doi s-au îmbrățișat în fața camerelor de luat vederi.

Deși fanii celor doi au crezut că trapperul și fosta gimnastă vor forma un cuplu oficial după terminarea concursului, iată că destinul a avut alte planuri pentru Zanni și Ana Porgras. Cei doi foști Faimoși au încheiat orice fel de legătură după ce trapperul ar fi fost deranjat de anumite mesaje pe care le-a descoperit în telefonul brunetei. Deși au sperat ca preferații lor să revină la sentimente mai bune și să se împace, iată că acest lucru nu s-a întâmplat.

Mai mult de atât, Ana Porgras are un iubit pe care-l ține ascuns de ochii curioșilor. Recent, frumoasa brunetă s-a filmat în timp ce se bucura de o escapadă romantică la Brașov, acolo unde a împărtășit cu imagini din camera de hotel cu admiratorii săi. Ochii vigilenți ai internauților au observat prezența unui bărbat pe patul din camera brunetei, semn că fosta Faimoasă nu se bucură singură de lucrurile bune care i se întâmplă.

Ana Porgras, mesaj dur pentru Zanni

Sătulă de acuzațiile aduse la adresa ei, Ana Porgras nu s-a putut abține și a răbufnit la adresa persoanelor care au criticat-o de-a lungul participării sale la Survivor și după ce competiția s-a terminat.

„Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!

Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României.

Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.”, a declarat Ana Porgras pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI