Zanni, de partea Războinicilor. Cum s-a „aliat” Faimosul cu rivalii pentru propriul său avantaj

Zanni, de partea Războinicilor. Cum s-a „aliat” Faimosul cu rivalii pentru propriul său avantaj
Zanni, de partea Razboinicilor

Situație incredibilă la Survivor România. Zanni s-a aliat cu rivalii din echipa adeversă, iar Raluca Dumitru a luat foc atunci când a văzut. Care a fost momentul în care Faimosul trapper părea că se „dă” cu Războinicii. Ce a avut Albert de spus. Telespectatorii au rămas cu gurile căscate atunci când l-au auzit pe Zanni.

Zanni, de partea Războinicilor

O nouă zi, noi alianțe se formează la Survivor România. Cele două echipe au început săptămâna de joc cu forțe proaspete, într-o nouă „casă”. Faimoșii și Războinicii au ajuns pe o altă parte a insulei, unde s-au „duelat” pentru cea mai rezistentă baracă.

La un joc prietenesc de „piatră, hârtie, foarfecă”, Albert l-a învins pe Zanni și a câștigat, pentru echipa sa, locul de dormit preferat de rivali, spre dezamăgirea celor din echipa roșie.

Odată ce paturile au fost împărțite, Zanni și-a surprins coechipierii, trecând pentru câteva minute în tabăra Războinicilor. Faimosul s-a alăturat celor cinci adversari, cântând imnul Războinicilor. De supărare, Raluca Dumitru i-a aruncat ghiozdanul.

Raluca Dumitru: Am pierdut baraca plină cu frunze, care ni se părea nouă mai ok. Dar să privim partea cea mai bună, măcar avem priveliste catre mare.

Albert – Vecinii sunt ok, doar Raluca este….

Raluca – Ce e cu raluca?

Stefan – Raluca e ca doamna profesoară, e șefa cabanei.

Zanni și Sebastian, ceartă din cauza păturilor

Conflictele din interiorul echipei roșii nu au încetat să apară nici de această dată. Iată că Zanni și Sebastian s-au certat din cauza păturilor pe care le-au primit, în urma unificării și a mutării pe o nouă insulă din Republica Dominicană.

În timp ce Războinicii și-au aranjat paturile, fostul fotbalist de la FCSB s-a plâns de faptul că sacul său se apropie prea tare de cele ale colegilor săi, din cauza faptului că spațiul de dormit nu era suficient de vast pentru șase persoane. Acest lucru l-a deranjat pe Zanni care a ținut morțiș să-i amintească prietenului său că trebuie să se mulțumească toți cu aceleași condiții de trai.

Zanni: Suntem noi prieteni, dar dacă altceva decat ce crezi tu este corect, eu o sa sustin adevărul eu. Daca tu nu ai dreptate, eu o să ți-o spun, dacă îți convine sau nu asta nu, asta e problema ta.

Sebastian Chitoșcă: Aici nu se ține cont de parerea mea. Am mutat pătura invers să nu fiu cap în cap cu nimeni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI