Survivor România 2021. Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt colosale, un singur artist a rupt norma

Survivor România 2021. Ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt colosale, un singur artist a rupt norma
Survivor România 2021. Ce bani iau vedetele de la Faimoșii

Survivor România 2021 a debutat în forță în al doilea an pandemic. Televiziunea turcească Kanal D, din Romexpo, a dat lovitura din nou. Acum s-a aflat și ce bani iau vedetele de la Faimoșii. Sumele sunt colosale, deloc de neglijat.

Survivor România 2021 – Ce bani iau vedetele de la Faimoșii

Până în prezent s-au aflat doar sumele pe care le primesc vedetele din echipa Faimoșolor. După cum era de așteptat, cel mai scump este nimeni altul decât Jador. Cântărețul de manele a revenit la postul-mamă, același post care l-a făcut celebru prin intermediul emisiunii Puterea Dragostei.

Remus Ionuţ Dumitrache (25 de ani) a tras lozul cel mare după ce emisiunea sa de la Antena Stars a dat chix. Conform click.ro, Jador primește de la Kanal D colosala sumă de 4.500 de euro, pe săptămână. Contractul acestuia ar fi fost negociat la sânge și, pentru ca televiziunea să îl aibă în Republica Dominicană, scoate acești bani din buzunar.

“Mi-am dorit să întru în competiţia Survivor România 2021 pentru că vreau să mă redescopăr, să-mi pun gândurile în ordine, să îmi dau seama care sunt oamenii pe care îi iubesc şi care mă iubesc.

Sunt convins că voi vedea viaţa cu alţi ochi când mă voi întoarce, pentru că noi, oamenii, în general, nu punem preţ pe ceea ce ne-a dat Dumnezeu. Sper că Dumnezeu să îmi ofere acolo sprijin fizic şi psihic. Va fi ca un post pentru mine această experienţă”, a declarat Jador în cadrul emisiunii.

Câți bani primesc vedetele de la Survivor 2021

O altă vedetă care câștigă o mică avere, pe săptămână, este Alexandra Stan. Cântăreața în vârstă de 31 de ani, care a fost bătută de fostul ei iubit/impresar, câștigă suma de 2.500 de euro per săptămâna petrecută în Republica Dominicană, la Survivor România 2021.

Următoarele locuri în topul vedetelor din echipa Faimoșilor sunt Cătălin Moroșanu, în vârstă de 36 de ani, Costi Ioniță, în vârstă de 43 de ani, și Culiță Sterp, în vârstă de 28 de ani, care au primit sume între 1.500 și 3.000 de euro din partea turcilor de la Kanal D.

Din păcate, protejatul lui Alex Velea nu a obținut o sumă mare de bani. Acest lucru se datorează faptului că nu este destul de faimos. Acesta este la început de carieră și nu are multe apariții tv, dar nici public. Zannidache Edmond este concurentul cu 100 de tatuaje de la Survivor România. Acesta a mai participat la Chefi la cuțite, emisiune prezentată de Antena 1.