Zanni de la Survivor România 2021, făcut ”psihopat” după ce s-a bătut cu un coleg. Cine a răbufnit

Zanni de la Survivor România 2021, făcut ”psihopat” după ce s-a bătut cu un coleg. Cine a răbufnit
Zanni de la Survivor România 2021, făcut ”psihopat” după ce s-a bătut cu un coleg. Cine a răbufnit

Zanni este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor. El a avut conflicte cu mai mulți colegi din echipa Faimoșilor, iar ultimul dintre ele a fost cu Ștefan, atunci când au fost la un pas să se ia la bătaie.

Zanni de la Survivor România 2021, făcut ”psihopat” după ce s-a bătut cu un coleg

Acum, Alina Ciuculescu, mama lui Ștefan, a vorbit despre disputa pe care fiul ei a avut-o cu Zanni. După ce Ștefan a sărit să îl bată pe Zanni, ceilalți concurenți de la Faimoși au intervenit să îi despartă.

Extem de nervoasă, Alina Ciuculescu l-a numit „psihopat” pe Zannidache.

“S-a vorbit atâta despre caracter, dar nu are caracter. Eu nu sunt bătăuș să vorbesc despre bătaie, eu o să ma bat doar aici”, spunea Zanni despre conflictul lui cu Ștefan.

Mama Faimosului i-a luat apărarea și l-a numit pe Zanni psihopat. Apoi, a discutat despre motivele din spatele postării, spunând că a prins-o „febra emisiunii”. 

“Sunt o persoană competitiva pe toate planurile și fiind implicata direct m-a prins ‘febra’ emisiunii Survivor. Fără să stau prea mult pe gânduri mi-am zis să ‘bag bățul prin gard’, m-am amuzat copios la toate comentariile pro/contra crezând că totul are o limita a bunului simt, dar m-am înșelat amarnic.

Trăim într-o societate în care valorile reale (indiferent de ocupația pe care și-au ales-o) nu mai sunt apreciate, iar oamenii te judecă în fel și chip. Până aici totul e asumat, dar când vezi că mulți sunt mult prea pătimași în acest joc și o iau prea în serios este o problemă”, a scris, în primă fază, mama lui Ștefan Ciuculescu.

Mama lui Ștefan, de la Survivor: „Nu permit nimănui să îmi judece familia”

Ea a spus că nu permite nimănui să îi judece familia și să o jignească. Alina a precizat că și-a crescut fiul așa cum a știut mai bine.

“Nu am să permit nimănui să-mi judece familia și să mă jignească. Tot ce am realizat până acum a fost pe forțe proprii, fără ajutorul nimănui și mi-am dorit să fiu un exemplu de femeie puternică.

Copilul mi l-am crescut așa cum m-am priceput mai bine, mi-am dorit să fie o persoană puternică, să aibă caracter și sa lupte pentru ce este important”, a mai spus ea.

Femeia a vorbit despre faptul că lucrurile au luat o turnură greșită și că aroganța este caracteristică sportivilor. Ea spune că nu încearcă să se scuze, ci ca oamenii de acasă să înțeleagă cum stau lucrurile.

“În viziunea mea SURVIVOR era o competiție în care concurenții își testează aptitudinile sportive, psihologice și umane.

Din păcate, m-am înșelat și lucrurile au luat o turnură greșită, iar mie nu-mi face nici onoare să mă bag acolo unde ‘nu-mi fierbe oala’. Noi, foștii sportivi, am crecut cu o anumită mentalitate, asta ne-a ajutat să avem performanțe, apropo: aici intră inclusiv aroganța.

În fine, ca s-o scurtez, că deja m-am întins prea mult, am scris aceste rânduri nu ca să mă scuz, ci ca voi susținătorii concurenților sa înțelegeți (dacă vreți sa înțelegeți) cum stau lucrurile”, a mai spus mama lui Ștefan pe pagina ei de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI