Zac Efron, apariție uluitoare în noul serial. Este aproape de nerecunoscut

Zac Efron, apariție uluitoare în noul serial. Este aproape de nerecunoscut
Zac Efron, apariție uluitoare în noul serial. Este aproape de nerecunoscut

Obișnuiți cu aparițiile sale din „High School Musical“, serialul care l-a făcut popular, și din filmul „Baywatch“, Zac Efron surpirnde printr-o apariție de excepție în show-ul „Down to Earth“. Cum arată actorul după ce a renunțat la sală și ce spune despre shimbare, afați în continuare.

Zac Efron, tu ești? Actorul este complet schimbat

Zac Efron și-a impresionat mereu fanii cu fizicul său impunător și bine lucrat, iar apariția sa din show-ul „Down to Earth“, lansat pe Netflix, pe 10 iulie 2020, i-a șocat pe fani. Actorul nu își mai etalează bicepșii ori pătrățelele, având un fizic complet diferit.

Vedeta în vârstă de 32 de ani a lăsat deoparte dietele stricte și mersul la sală, optând pentru un stil de viață mai… relaxat.

„Când am terminat proiectul, am realizat că nu vreau să mai fiu vreodată în forma fizică respectivă. Era extenuant. Îmi făceam griji la câtă apă mi se depozitează sub piele. Și pierdeam atâta timp doar ca să conturez patru pătrățele pe abdomen. Era o prostie. Nu-mi mai trebuie așa ceva“, a spus actorul făcând referire la rolul din „Baywatch“, unde arăta de invidiat.

Despre documentarul în care actorul strânge gunoiul de pe câmp

Starul hollywoodian a lansat recent un documentar pe Netflix, în care vorbește despre protecția mediului înconjurător. În prima parte a producției „Down to Earth“ îl puteți vedea pe Efron adunând deșeuri de pe un câmp din Marea Britanie.

Un alt subiect pe care actorul îl atinge în documentarul său este risipa de plastic din Anglia. El îi însoțește pe cei de la asociațiile Thames21 și River Action Group, iar împreună cu aceștia curăță Rainham, o zonă din Essex, unde, în fiecare an, ajung tone de deșeuri, formând covoare imense de plastic.

„Aceste zone verzi sunt importante pentru Londra, dar în primul rând sunt o sursă de hrană pentru pești și păsări. Însă acum există atât de multe deșeuri de plastic aici, încât poți să auzi plasticul cum îți scârțâie sub picioare la fiecare pas“, a declarat Chris Coode, CEO-ul companiei Thames21.