Xonia, diagnostic crunt de la medici. Fața i s-a umflat și este desfigurată, la propriu. ”Am făcut toate analizele posibile!”

Xonia, diagnostic crunt de la medici. Fața i s-a umflat și este desfigurată, la propriu. ”Am făcut toate analizele posibile!”
Xonia a ajuns de nerecunoscut. Are fața desfigurată

Xonia a ajuns de nerecunoscut. Fața i s-a umflat foarte mult în ultima vreme, iar artista a mers la medic pentru un control amănunțit. În timp ce cântăreața susține că nu a ajuns să arate așa din cauza operațiilor estetice, tot mai mulți fani o critică pe rețelele de socializare și îi reproșează că și-a bătut joc de corpul ei.

Xonia a ajuns de nerecunoscut. Are fața desfigurată

Artista a acceptat să vorbească despre problemele de sănătate, după ce tot mai mulți fani i-au reproșat că și-a distrus corpul din cauza operațiilor estetie. Xonia susține că nu a ajuns să arate așa din cauza intervențiilor chirurgicale. Recent, a fost la medic pentru un control amănunțit. Ea a precizat că va afla în curând ce probleme are.

„Este o problemă medicală. Sper în curând să aflu și eu despre ce e vorba. Am făcut și niște analize. Nu m-am trezit cu fața asa umflată peste noapte. E ceva care încet, încet s-a întâmplat și acum sunt și eu la fel de curioasă să aflu despre ce e vorba. Momentan n-am mai multe lucruri de spus”, a dezvăluit Xonia.

Cântăreața a recunoscut recent că a trecut printr-o serie de intervenții chirurgicale pentru a-și modifica aspectul fizic, dar a precizat că nu și-a modificat pomeții, cum susțin anumite persoane.

„Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”, a mai spus artista.

Xonia este o cântăreață, compozitoare, actriță și dansatoare australiană de origine română. S-a născut pe 25 iunie 1989 în Melbourne, Australia din părinți români. Numele ei real este Loredana Sachelaru, dar se promovează ca Xonia încă din adolescență.