11 ian. 2024 | 22:45

Xonia, despre consumul de droguri din 2023. Ce dovezi are că e curată și ce s-a întâmpla cu permisul ei VIDEO EXCLUSIV

Monden
Xonia, despre consumul de droguri din 2023. Ce dovezi are că e curată și ce s-a întâmpla cu permisul ei VIDEO EXCLUSIV
Xonia, despre consumul de droguri din 2023

Xonia a vorbit deschis despre consumul de droguri în cadrul interviurilor PlayTalk cu Rebeka Pascu, ediția cu numărul 16 de pe 11 ianuarie 2024. Aceasta a mărturisit că, după incidentul din 2023, a fost la medici pentru a i se preleva probe din sânge.

Xonia, despre consumul de droguri

În vara lui 2023, cântăreața Xonia a fost oprită pe Bulevardul Barbu Văcărescu de agenţii de la Rutieră, la un control de rutină. Aceștia au descoperit că artista era băută şi sub influența unor substanțe suspecte.

Întâmplarea a avut loc la 4 dimineața și, conform observatornews.ro, artista ar fi fost „sifonată” chiar de către cercul ei de apropiați cu care ar fi petrecut în seara respectivă. Alcool test-ul indica o concentrație de 0,25 la mie, iar drug test-ul ar fi arătat cocaină.

În plus, Xonia le-ar fi dat oamenilor legii un permis de conducere care nu era, la vremea respectivă, valabil pe teritoriul României.

A consumat vreodată Xonia substanțe interzise?

În cadrul interviurilor PlayTalk cu Rebeka Pascu, ediția cu numărul 16 de pe 11 ianuarie 2024, artista a vorbit despre consumul de droguri. Xonia susține că nu a încercat niciodată astfel de substanțe interzise, în ciuda celor publicate de presă în urmă cu câteva luni.

„Mi-ar plăcea să pot să vorbesc puțin mai mult despre acest subiect, dar nu am cum să spun mai mult decât ceea ce am spus până acum la secția de poliție. Sincer, am spus cam tot ce am vrut să spun. Atunci am fost într-o emisiune cu avocata mea și am spus ceea ce voiam.

Adevărul meu, pe cont propriu, este că m-am dus și mi-am făcut analizele biologice pentru mine, ca să am la îndemână dovada mea, pentru mine, personal. Am fost la doi chimiști diferiți și nu este absolut nicio substanță interzisă în corpul meu. Cine mă cunoaște știe că eu nu am atins droguri în viața mea.

Așa că, pentru mine, nu e o surpriză că rezultatele mele zic zero. Nu fac asta. Nu pot conduce pe teritoriul României, dar în alte țări da. Momentam am un dosar care aștept să se rezolve. Și nu e vorba că nu am putut să conduc în România, ci că nu am avut la mine o hârtie pentru șofat internațional. Atât scrie pe ea.

Permisul meu este în regulă, conduc de la 16 ani. Nu am avut nici măcar o amendă, un accident, nimic”, ne-a mărturisit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, cântăreața Xonia despre consumul de droguri și permisul ei de conducere.

Ce spune Xonia despre vedete prinse drogate la volan?

După ce și-a discutat cazul, Xonia a fost întrebată ce părere are despre faptul că tot mai multe vedete sunt prinse pe picior greșit, la volan. Printre ele se află actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, Dorian Popa sau „Contesa digitală” Ana Morodan.

Citește și: Titi Aur, reacție despre cazul solistei Xonia, prinsă drogată la volan: ”Dacă era vorba despre…”

„Cel puțin vorbesc pentru mine, ori m-a ferit Dumnezeu de ceva mai grav, mai rău, ori a fost o lecție de învățat din această experiență. Ce fac eu mai departe, cum evoluez, ce urmează pe viitor… Totul se întâmplă cu un motiv, am învățat multe. A fost o perioadă foarte grea atunci.

S-a scris în presă ceva ce nu era adevărat și am corectat și eu: „suspect de…”. Alea nu sunt analizele oficiale. Analizele oficiale sunt cele de la INML. Asta m-a afectat cel mai rău (n.r. ce a scris presa), știind ce fel de om sunt eu, cum am fost crescută, ce valori mi-au dat părinții mei și ce principii am de viață.

Eu nu am nimic împotrivă, fiecare om face ce vrea cu viața și cu corpul lui. Dar eu, personal, dacă am muncit toată viața mea și am o imagine pe care mi-am construit-o asumat și cu control, când se întâmplă să vină toată lumea să dea în tine, doare foarte mult. La fel m-a durut și când am avut acel episod în care mi s-a umflat mult fața, înainte de Survivor, acum câțiva ani”, ne-a mai spus în exclusivitate artista Xonia, despre consumul de droguri.

Citește și: Cine este Xonia, artista care a fost prinsă băută și drogată la volan. Fosta concurentă de la Survivor suferă de o boală autoimună

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Tunelul care va lega Europa de Africa. Când vei putea să călătorești cu trenul din Spania în Maroc
Click.ro
Noutăți despre starea lui Florin Piersic. Ce transmit medicii săi
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Doliu la Hollywood. A murit un personaj legendar
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
SCENA ARTISTICĂ este în doliu. A încetat din viață un nume cu adevărat de legendă
Capital.ro
Rugăciune către Sfântul Apostol Toma. Se citește în prima duminică de după Paște
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Noi taxe și impozite pentru români. Ce biruri pregătește Guvernul
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro