Xonia, atac la Elena Chiriac după ce a votat-o la Survivor România 2022. Totul e clar acum

Xonia, atac la Elena Chiriac după ce a votat-o la Survivor România 2022. Totul e clar acum
Xonia o atacă dur pe Elena Chiriac. Ce a spus cântăreața?

Xonia a părăsit competiția Survivor România 2022, dar continuă cu un atac uriaș către Elena Chiriac ce se află încă în Republica Dominicană. Ce spune celebra cântăreață despre sportiva de la Faimoși? Fanii show-ului au rămas fără cuvinte.

Survivor România 2022: Xonia o atacă dur pe Elena Chiriac

Survivor România 2022 a început în urmă cu mai puțin de două săptămâni, dar iată că încă din primele ediții a reușit să le pună pe tavă fanilor emoții uriașe și tensiuni incredibile. Conflictele sunt la ordinea zilei în noua ediție, mai cu seamă în echipa Faimoșilor.

Cei de la roșu au pierdut deja un coechipier ce părea că începe să se descurce în teren. Artista a fost eliminată și a ajuns din nou în România, la scurt timp după ce a acceptat provocarea din Dominicană. Artista a spus cuvinte dure în special la adresa coechipierei sale, Elena Chiriac.

Invitată de Zanni în platoul emisiunii sale, cântăreața a dezvăluit că nu s-a simțit apreciată de cei din echipa din care a făcut parte și a detaliat că a știut încă din prima clipă că Elena nu a simpatizat-o.

„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine. Se vede pe fața ei. Sincer, din punctul meu de vedere… Eu la proba de imunitate am stat 27 de minute în genuflexiuni. Oricine care face sport știe. S-a văzut. Tremuram.

Nu puteam să mă mai țin. Nu s-a văzut, dar am avut eu niște emoții după. Știam ce urma. Eu cred că Elenei îi era frică de mine. Aveam aceleași punctaje”, a declarat Xonia, în emisiunea lui Zanni, difuzată pe platforma VOYO.

„Sunt liniștită, sunt un om echilibrat”

Pe de altă parte, blondina a ținut să mulțumească fanilor pentru toată susținerea primită și pentru mesajele de încurajare pe care le-a citit după ce a ajuns în țară. Cea din urmă a mai subliniat că nu ar fi apelat niciodată la manipulare pentru a-și prelungi șederea în competiție, mai cu seamă că nu îi stă în caracter:

„Nu îmi place să manipulez. Sunt liniștită, sunt un om echilibrat. N-aș fi putut să fac nimic să schimb păreri sau perspective”, a adăugat solista.

  • Echipe Survivor 2022

Cei 12 FAIMOȘI care au pornit la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care participă la Survivor România 2022 sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI