Xonia a revenit în brațele fostului iubit milionar din America, după Survivor? L-a prezentat recent și părinților. “Am petrecut foarte mult timp împreună”. EXCLUSIV VIDEO

Xonia a revenit în brațele fostului iubit milionar din America, după Survivor? L-a prezentat recent și părinților. “Am petrecut foarte mult timp împreună”. EXCLUSIV VIDEO
Xonia a filmat un videoclip în Los Angeles

Solista Xonia, fostă concurentă la Survivor, a fost la un pas de nuntă cu iubitul milionar, Michael. Vedeta, alături de acesta, a locuit o perioadă în Los Angeles. Chiar dacă în februarie s-au despărțit, după doi ani de relație, au păstrat legătura. Cu ocazia deplasării ei în Canada și mai apoi în America, cei doi foști iubiți s-au bucurat să se revadă. În exclusivitate pentru Playtech Știri, artista a povestit despre videoclipul filmat în L.A, dar și despre întâlnirea din America cu părinții ei, care au venit tocmai din Australia special ca să petreacă timp împreună cu ea.

Xonia, atentă la aparițiile ei publice

Xonia este pasionată de modă și este atentă la aparițiile ei publice. Am întâlnit-o zilele trecute la Soirees de la Mode, unde a venit să vadă tendințele propuse de diverși creatori de modă.

„Port o ținută creată de Diana Caramaci, designer român. Susțin întotdeauna designerii noștri pentru că sunt foarte talentați și foarte buni.

Și încălțările sunt de la un designer român. Sunt naționalistă”, ne-a spus artista.

Ce va face vedeta de 1 Decembrie

Xonia abia a revenit din escapada de peste Ocean, unde a îmbinat utilul cu plăcutul. A cântat, a filmat un videoclip, dar s-a și bucurat de vacanță și de întâlnirile cu cei dragi. Prin urmare, va aloca ziua de 1 Decembrie pentru treburi casnice.

„O să petrec ziua probabil acasă, nu am planuri. Tocmai m-am întors din America.

Sincer am destul de multe de spălat, de pus la loc, de aranjat, de călcat. O să mă prindă ziua liberă făcând curățenie”, ne-a spus ea.

Xonia a filmat un videoclip în Los Angeles

Xonia se declară încântată de experiența trăită.

„Pentru prima oară am ajuns în Canada, mi-a plăcut foarte mult în Montreal. Acolo am susținut un concert împreună cu Fadi Kod, un artist canadian.

Chiar am făcut o piesă împreună cu el, se numește Leyla. Am filmat și videoclipul, dar în L.A., bineînțeles. Nu puteam să fim atât de aproape și să nu mergem să filmăm ceva special și deosebit acolo, cred că o să vă placă foarte mult.

Cam într-o săptămână vom lansa videoclipul. Am mai avut acolo un concert împreună cu Super Sako, cu Fadi. Deci a fost o plecare deosebită, cu multă muzică și cântări în Canada și în Los Angeles.

„Am susținut un concert inedit”

„Am cântat pentru americani, canadieni și pentru comunitatea de libanezi și armeni. Am fost mai mulți artiști. Am susținut un concert inedit, în care fiecare artist și-a făcut programul lui și a fost cu mai multe influențe.

Cu mai multe culturi muzicale, a fost ceva deosebit, foarte frumos! Am cântat tot repertoriul meu. Am cântat doar piesele în engleză, hiturile mele. A fost foarte frumos la filmările videoclipului.

Am organizat ceva foarte drăguț, care foarte rar s-a văzut la noi în videoclipuri, o să vedeți în curând. Am avut make-up artistul meu din L.A., m-am bucurat din plin că a putut să mă fardeze”, a mai povestit, pentru Playtech Știri, Xonia.

S-a întâlnit în America cu fostul iubit, dar și cu părinții ei

Cântăreața a rămas în relații bune cu Michael, bărbatul alături de care a locuit o perioadă în America, așa că a profitat de ocazia ivită:

„A fost o revedere foarte frumoasă, am petrecut foarte mult timp împreună, ne-am bucurat să ne vedem, că una este să păstrăm legătura la distanță și alta e să fii acolo fizic.

El chiar i-a cunoscut face to face pentru că au venit acolo și părinții mei, a fost o vacanță pe suflet din toate punctele de vedere”, a spus pentru Playtech Știri, artista.

Ce spune Xonia despre stadiul relației cu Michael

Deși la prima vedere, ar părea că Xonia și Michael au reluat relația din punctul în care o lăsaseră, cântăreața a elucidat lucrurile:

„Suntem foști iubiți, suntem prieteni în continuare, foarte apropiați și a fost foarte frumos să ne revedem. Da, sunt singură.

Or fi admiratori, știu eu, nu țin pe nimeni în suspans, dar momentan nu este o prioritate pentru mine acest lucru”, a mai adăugat ea, menționând că momentan se concentrează pe plan profesional, unde are multe lucruri de pus la punct.

Urmăriți Playtech.ro și pe