Ce face Maria Constantin pentru a-şi păstra silueta. A dezvăluit secretul ei: „Vreau să fiu super fit” EXCLUSIV VIDEO

Ce face Maria Constantin pentru a-şi păstra silueta. A dezvăluit secretul ei: „Vreau să fiu super fit” EXCLUSIV VIDEO
Ce face Maria Constantin pentru a-şi păstra silueta

Solista Maria Constantin a recurs la o schimbare de look pentru prezentarea de modă a designerului Antonia Nae, din cadrul evenimentului Soirees de la Mode 29 by Alin Gălățescu. Pentru o seară, artista de muzică populară a fost brunetă și a avut un machiaj pe măsură. Maria Constantin, ne-a declarat, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că s-a apucat de sport, pentru a avea un trup de fotomodel.

Maria Constantin a defilat pe podiumul de modă

Maria Constantin a fost model pentru o tânără creatoare de modă și s-a conformat cerințelor acesteia. Schimbarea de look a fost pe placul viitorului ei soț, însă artista se simte mult mai bine blondă, aceasta fiind și nuanța natural:

“Antonia Nae a fost cea care a decis pentru mine, pentru că este o colecție dusă în zona asta mai spre black. Important este că ea a ales ținutele, așa per total arată foarte bine și dacă iubitului meu i-a plăcut, deci înseamnă că e foarte bine. Blondă, categoric! Eu sunt blondă natural, este un blond cenușiu nisipiu, dar este cu nuanța mea naturală așa și atunci este contrastul prea mare, eu sunt tare albă cu părul negru intens, nu sunt eu, clar, probabil numai dacă aș juca într-un film din acela scary woman”, ne-a spus artista.

Ce mănâncă Maria Constantin de 1 Decembrie

Cântăreața a făcut o schimbare de ultim moment în agenda sa, alegând să își rezerve Ziua Națională pentru odihnă, deși planul inițial era să fie pe scenă.

“De 1 Decembrie anul acesta voi sta acasă și sper că mă voi liniști. Trebuia să plec la Londra să cânt, numai că la acel eveniment nu puteam să ajung, pentru că pe 30 am foarte multe filmări și era imposibil. Ok, renunțăm, pentru că oricum este departe, este obositor. Nu are sens să ne dăm peste cap, haideți să mai stăm liniștiți și de sărbătorile acestea de iarnă. E ok, stăm acasă”, ne-a explicat ea decizia luată.

Va sărbători ziua de 1 Decembrie nu cu preparate specifice, ci cu un meniu benefic pentru silueta ei. Practic, vedeta a recurs la acest meniu pentru că de sărbători vor fi foarte multe tentații și nu va putea să stea departe de ele.

“Nu, pe masa de 1 Decembrie nu se vor regăsi preparate tradiționale, deși trebuie să vină, pentru că mama mea a tăiat porcul și bineînțeles că va trimite o mulțime de pachete. Nu vrei să știi când vin pachetele ce se întâmplă în bucătărie la mine. Dar, în același timp, este ideea că încerc să mă mai abțin puțin, pentru că știu că de Crăciun și de Revelion voi bate în extreme și nu este cazul ca de 1 Decembrie s-o forțăm așa prea repede. Da, mă bazez pe salate”, a declarat, pentru Playtech Știri, Maria Constantin.

Maria Constantin: “M-am apucat de lupte”

Dacă o bună perioadă nu a reușit să își facă timp pentru sport și a mizat pe o singură masă pe zi, iată că artista de muzică populară a recurs la niște schimbări favorabile:

“M-am apucat de sală, m-am apucat de lupte, de kempo cu prietenul meu, Radu Sensei, și mă simt super bine. Nu credeam că o să-mi placă genul acesta de sport, deși eu mică fiind am fost cam băiețoasă, mă regăsesc cumva. Vreau să fiu super fit, super slim, cu pătrățelele la purtător, o să fie ok”, a mărturisit, pentru Playtech Știri, Maria Constantin.

Și la capitolul alimentație cântăreața este atentă: “Făcând fitness, după care mai fac încă o oră și ceva lupte, deci după două ore și ceva de sport, atunci îmi permit să și mănânc, pentru că fac foarte mult efort. Încerc să mănânc totuși sănătos, carne la grătar cu salată, pește”, ni s-a mai confesat artista.

Urmăriți Playtech.ro și pe