X Factor revine la Antena 1. Când începe emisiunea și ce se va schimba

X Factor revine la Antena 1. Când începe emisiunea și ce se va schimba
X Factor revine la Antena 1

”X Factor”, concursul de voci de la Antena 1, revine din 2020. Când începe emisiunea și ce se va schimba? Ștația anunță mari surprize pentru fani.

X Factor revine la  Antena 1

”X Factor” este o competiție românească televizată care își propune să găsească noi talente muzicale vocale. Cu primul sezon al show-ului început în 2011, misiunea juraților continuă și în 2020, după o pauză de câteva sezoane. În lume vuiește că noul sezon va avea parte de schimbări de format, de prezentatori și posibil și de jurați. De asemenea, și show-ul ”Next Star”, prezentat de Dan Negru, revine cu un nou sezon, tot după o pauză destul de mare. Și aici jurații ar putea fi schimbați, dar cel care este cel mai probabil să rămână pe poziții este Dorian Popa, potrivit unor surse apropiate echipei de producție, citate de Click.

Tot anul acesta revine și îndrăgita emisiune ”Insula Iubirii”, a cărui gazdă este Radu Vâlcan. Tot pe plaiuri străine se va desfășura și emisiunea ”Asia Express”, prezentată de Gina Pistol, ce va intra pe micile ecrane din această primăvară. Tot cu Gina vom vedea și noul sezon ”Chefi la cuțite”.

X Factor revine la Antena 1. Când începe emisiunea și ce se va schimba
Bella Santiago, câștigătoarea sezonului anterior X Factor

Cât despre seriale, dramă și trăiri, la înaintare vine ”Sacrificiul: Alegerea”. Pentru un plus de mister, în scenă va intra și ”Te cunosc de undeva”, iar pentru a rezolva și partea sentimentată, pe sticlă se întoarce ”Mireasa pentru fiul meu”. Pentru un surâs în plus, vine ”iUmor”.

Ce pregătește concurența?

Pentru că emisiunile pentru și despre familie dau roade, cum ar fi ”Vorbește lumea” de la PRO TV, concurența pune la cale câteva surprize. Una dintre ele este un show de familie care se va numi probabil ”Căpitanul familiei tale”, dar și un show din categoria ”Burlacul”. Este posibil ca vedetele Cristina Cioran, Simona Gherghe și Adriana Bahmuțeanu să revină cu noi emisiuni în grilele televiziunilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI