Mutare neașteptată la Antena 1! Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon “Mireasă pentru fiul meu”

Mutare neașteptată la Antena 1! Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon “Mireasă pentru fiul meu”
Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon “Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1

Mutare neașteptată la Antena 1! Reality-show-ul matrimonial ”Mireasă pentru fiul meu” revine pe micile ecrane, însă sub alt nume. Care va fi și cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon?

Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon ”Mireasă pentru fiul meu” de la Antena 1

”Mireasa pentru fiul meu” este un reality-show matrimonial din România produs de Sinevizyon TV Production. Prima emisiune a fost transmisă pe 29 august 2011 pe Antena 1. Inițial, concursul a fost prezentat de Mirela Boureanu Vaida, apoi a fost preluat de Paula Chirilă. Show-ul este asemănător cu emisiunea ”Noră pentru mamă”, de pe Kanal D, prezentată de Gabriela Cristea. Ultima ediție a fost pe 4 martie 2017, când ajunsese la sezonul 5.

  • Formatul emisiunii TV – un grup de oameni, compus din fete și băieți, cu sau fără mamele lor, trebuie să locuiască într-o casă special construită. Ei sunt izolați de restul lumii și nu au acces afară. De altfel, concurenții sunt supravegheați non-stop de către camerele de supravegheat și sunt nevoiți să poarte microfoane cât timp se află în casa respectivă.

Cum se va numi show-ul și de cine ar putea fi prezentat?

  • Cotroverse – fanii show-ului de televiziune s-au arătat nemulțumiți de rezultatul voturilor și de prezentarea acestora în cadrul ultimelor sezoane, menționând lipsa transparenței acestora și de necorespondența rezultatului publicului cu cel oficial. Mai mult, fanii acuză faptul că pe site-ul de votare se permite votarea nelimitată prin diverse mijloace de votare, ce, în mod normal, ar permite numai un vot pe zi.
Mutare neașteptată la Antena 1! Cine sunt vedetele care ar putea prezenta noul sezon “Mireasă pentru fiul meu”
Una dintre cele trei vedete ar putea prezenta emisiunea ”Mireasa”, scrie VIVA!

Reality show-ul matrimonial, care a reușit să creeze dependență în rândul telespectatorilor, va reveni pe sticlă cu numele ”Mireasa”. Pentru moment, nu se cunoaște cine va fi la cârma emisiunii, dar variante sunt. Conform revistei Viva, Gabriela Cristea, Diana Munteanu și Paula Chirilă sunt în cărți. Toate sunt vedete cunoscute și familiarizează cu televiziunea, dar și cu acest gen de emisiuni, în direct.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI