Mirela de la Insula Iubirii este în culmea fericirii. Ce mesaj a transmis bruneta la început de 2020

Mirela de la Insula Iubirii este în culmea fericirii. Ce mesaj a transmis bruneta la început de 2020
Mirela Baniaș, în culmea fericirii. Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la Insula Iubirii la începutul lui 2020?

Mirela de la Insula Iubirii terce printr-o perioadă extrem de frumoasă din viața ei. După multele eșecuri și lecții importante de la viață, bruneta se poate bucura în sfârșit de liniște și fericirea mult dorită. Ce mesaj le-a trnsmis fanilor săi la început de an?

Mirela de la Insula Iubirii, în culmea fericirii. Ce i-a adus anul 2020?

Mirela Baniaș a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea Insula Iubiri. Aceasta a venit la show-ul iubirii pentru a-și testa relația cu Ionuț, cel care a rămas în Thailanda pentru rolul de ispită. Din păcate, Mirela a trăit clipe grele înainte de a-l iubi pe tânăr. Acesta a fost căsătorită cu bărbatul pentru care a intrat în închisoare, după ce a luat o sumă considerabilă de la locul de muncă, la îndemnul acestuia. După multe eșecuri, bruneta a sperat din nou la iubire, mai apoi l-a întâlnit pe Vasile, cel cu care s-a căsătorit anul trecut. Deși nu mulți au crezut în dragostea lor și nu le-au dat șanse, din cauza diferenței mari de vârstă dintre ei, anul 2020 i-a găsit tot împreună. Mirela a ținut să posteze o imagine cu cel care i-a furat inima, alături de un mesaj emoționant pentru bărbatul care a învățat-o ce înseamnă liniștea sufletească.

„Anul 2019 mi-a adus cel mai frumos cadou, o familie. Noi vă dorim multă iubire. La mulți ani din partea familiei Tecar. Începem anul cu petrecere. Cum altfel sa îl sărbătoresc pe Vasile al meu, dacă nu cu un bal mascat”, a scris Mirela Baniaș, pe o rețea de socializare.

Mirela Baniaș, în culmea fericirii. Ce mesaj le-a transmis fanilor la începutul anului 2020?
Mirela Baniaș, în culmea fericirii. Ce mesaj le-a transmis fanilor la începutul anului 2020?

„Am fost şi stresată după terminarea emisiunii”

Mirela a mințit în luna ianuarie a anului 2019 că este însărcinată, iar pentru a scăpa de acuzații a susținut că a pierdut sarcina din cauza unor medicamente puternice pe care le-a administrat fără acordul medicului. Din păcate, cum minciuna are picioare scurte…chiar ea a recunoscut în luna august a aceluiași an că a mințit din cauza presiunii celorlalți.

”Am avut nişte sângerări şi mi-am tras un semnal de alarmă şi m-am dus la un control ginecologic. Oricum nu erau şanse multe să o duc până la capăt. Din câte au spus medicii. Probabil de la medicamentaţia pe care am luat-o fiind răcită… antibiotic. Nu ştiu, stresul. Am fost şi stresată după terminarea emisiunii şi nu cred că eram pregătită psihic pentru aşa ceva”
Mirela Baniaș

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI