William i-a umilit pe Harry și Meghan Markle. S-a aflat abia acum, ce le-a putut face soților

William i-a umilit pe Harry și Meghan Markle. S-a aflat abia acum, ce le-a putut face soților
William i-a umilit pe Harry si Meghan Markle. S-a aflat abia acum, ce le-a putut face sotilor

Prințul Harry și Meghan Markle au fost umiliți de către prințul William. S-a aflat abia acum ce le-a putut face ducele de Cambridge fratelui său și soției sale. Deși câțiva bănuiau deja adevărul, secretul tocmai a ieșit la iveală. De ce au fost alungați, de fapt, ducele și ducesa de Sussex din Londra.

William i-a umilit pe Harry și Meghan Markle

Noi detalii privind certurile dintre membrii familiei regale britanice ies la iveală. De data asta este vorba despre prințul William și fratele său Harry. Potrivit unor informații apărut în cartea „Bătălia fraților”, scrisă de autorul Robert Lacey, prințul Harry și Meghan Markle s-au îndepărtat de coroana britanică după ce ducele de Cambridge i-ar fi alungat de la Palatul Kensington din Londra.

Se pare că fiii regretatei lady Diana s-ar fi certat la telefon, după ce angajații ducesei de Sussex s-au plâns de faptul că nu sunt tratați corespunzător, lucru care l-a deranjat pe prințul Harry. Fiul cel mic al prințului Charles a răbufnit, spunând că totul este un complot asupra soției sale Meghan Markle.

Ducele de Cambridge a luat, astfel, măsuri drastice în ceea ce privește mutarea prințului Harry și a soției sale. Furios la auzul acuzaţiilor aduse fostei actrițe americane, prințul William i-a cerut secretarului său privat, Simon Case, să separe cele două familii, ambele cu sediul locativ şi reprezentativ la Palatul Kensington.

Prințul William și prințul Harry au căzut la pace

Prinții William și Harry au făcut pace cu ocazia aniversării a 60 de ani de la nașterea mamei lor, prințesa Diana. Chiar dacă cei doi frați nu își vorbesc aproape deloc și nu au reușit să revină la sentimente mai bune, Harry și William au inaugurat împreună o statuie în memoria regretatei lor mame.

Totodată, surse din interiorul curții regale au declarat că nu a existat nicio reconciliere între Harry și William de când ducii de Sussex au acordat faimoasei Oprah Winfrey controversatul interviu din luna martie a acestui an. Din păcate, relația dintre ducele de Cambridge și fratele său mai mic nu pare să se îmbunătățească.

Harry și William au comunicat doar prin mesaje pe telefon, de la înmormântarea ducelui de Edinburgh. Nu au existat discuții personale sau discuții adecvate, doar un schimb foarte scurt și minim de mesaje text. Relația este încă foarte tensionată și încă nu există niciun semn că va exista un fel de reuniune în curând”, au dezvăluit surse de la curtea regală pentru The Sun.