Ce se întâmplă între Harry și William înainte de omagiul Prințesei Diana. S-a aflat abia acum gestul lor

Ce se întâmplă între Harry și William înainte de omagiul Prințesei Diana. S-a aflat abia acum gestul lor
Ce se întâmplă între Harry și William înainte de omagiul Prințesei Diana.

A fost armistițiu între William și Harry la dezvăluirea unei statui în memoria prințesei Diana, mama lor. Cu toate acestea, apropiații celor doi sunt de părere că ei sunt foarte îndepărtați unul de celălalt.

Ce s-a întâmplat între Harry și William la omagiul Prințesei Diana

William și Harry vor fi văzuți împreună la Palatul Kensington din Londra, pe data de 1 iulie, fiind, de altfel, prima lor întâlnire de la înmormântarea lui Philip, soțul reginei Elisabeta, din luna aprilie a acestui an.

De altfel, surse apropiate familiei regale a Marii Britanii au spus că William și Harry nu-și vorbesc aproape deloc. Chiar și așa, cei doi sunt hotărâți să manifeste cel mai mare respect și să cadă la pace pentru ceea ce ar fi reprezentat cea de 60-a aniversare a prințesei Diana.

William și Harry vor părăsi apoi Palatul Kensington împreună și vor merge spre locul în care statuia mamei lor este amplasată, urmând a ține propriile discursuri. Totodată, surse au mai spus că nu a existat nicio reconciliere între ei de când Harry și Meghan, soția lui, au vorbit despre familia regală în interviul celebru acordat lui Oprah Winfrey, în luna martie a acestui an. Iar relația celor doi frați este acum mai rece ca oricând, a notat The Sun.

Meghan Markle va absenta de la ceremonie

De menționat este că Meghan Markle nu îl va însoți pe prințul Harry în Anglia pentru ceremonia care s-a organizat în memoria prințesei Diana, a notat presa britanică.

Nici prințul Charles nu se întâlni cu Harry. Acesta o să rămână, probabil, în Scoția, atunci când fiul lui va veni în țară, la sfârșitul acestei luni. O sursă a precziat:

„Harry și William au comunicat doar prin mesaje pe telefon, de la înmormântarea ducelui de Edinburgh. Nu au existat discuții personale sau discuții adecvate, doar un schimb foarte scurt și minim de mesaje text. Relația este încă foarte tensionată și încă nu există niciun semn că va exista un fel de reuniune în curând”.

De menționat este că omagiul prințesei Diana va fi adus în incinta Palatului.

„Băieții vor ieși împreună din respect pentru mama lor, dar nu a existat o reconciliere. Charles îi va lăsa pe băieți să facă ce vor. Harry va trebui să stea în carantină cel puțin cinci zile când aterizează în Anglia, cel mai probabil la Frogmore Cottage din Windsor. Charles a arătat destul de clar că nu va mai fi acolo la aterizarea fiului său în Regatul Unit, pentru că pleacă în Scoția. Nu există nicio întâlnire planificată între ei. ”, a mai declarat o sursă.