Whats’Up, mărturisiri neașteptate la două luni de la despărțirea de soția sa. Ce spune el despre femeia cu care a stat 9 ani: „A degenerat situația”

Whats’Up, mărturisiri neașteptate la două luni de la despărțirea de soția sa. Ce spune el despre femeia cu care a stat 9 ani: „A degenerat situația”
Whats’Up, mărturisiri neașteptate la două luni de la despărțirea de soția sa. Ce spune el despre femeia cu care a stat 9 ani

După ce și-a anunțat divorțul de Simina, iubirea lor scurgându-se de-a lungul a 9 ani, Whats’Up a apărut la TV și a făcut mărturii neașteptate.

Whats’Up, mărturisiri neașteptate la două luni de la despărțirea de soția sa

Separarea lui Whats’Up de Simina a fost nebănuită de public, dar prevăzută de apropiați. Simina nu îi mai era de mult iubire și nici impresar, iar cei doi se separaseră complet în urmă cu două luni, după ce au realizat că pot fi fericiți fiecare în altă parte. Artistul a așternut mesajul legat de divorț pe conturile sale de socializare, apoi a tăcut. De când emisiunile au reînceput să apară pe sticlă, căci a venit toamna, interpretul a fost invitat în emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D, unde a vorbit despre momentul prin care trece.

Whats’Up, mărturisiri neașteptate la două luni de la despărțirea de soția sa. Ce spune el despre femeia cu care a stat 9 ani: A degenerat situația
Imagine de la nunta celor doi

Cântărețul și-a început discursul prin a menționa că subiectul pentru el este unul deloc confortabil, căci sunt 9 ani la mijloc în care au împărțit și bune, și rele. Pe scurt, Whats’Up a declarat că ”din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă”. De asemenea, artistul și-a descris acum fosta relație ca pe un soi de obișnuință, căci magia dispăruse de mult.

Declarația lui Whats’Up

„Lumea pare că ar vrea să-mi spună condoleanțe, dar nu știe cum. Toată lumea știe povestea foarte bine. Acest subiect îmi dă o stare neplăcută, pentru că, totuși, sunt 9 ani. Am împărțit și bune, și rele. Ca să înțeleagă lumea despre ce e vorba… Din iubire, lucrurile s-au transformat în muncă.

Ajungeam acasă, vorbeam despre muncă. Ne-am iubit mult, de-aia ne-am și căsătorit, visam să facem copii. Era un soi de obișnuință, dispăruse cumva magia aia.

Ne certam pe orice. Vorbeam numai despre lansări, despre muncă, dispăruse dragostea. Nu sunt nici primul, nici ultimul. Îi doresc tot binele din lume. E fată deșteaptă, își va găsi drumul, așa cum o voi face și eu”, a spus interpretul.

„Am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică”

În prezent, cântărețul spune că cei doi s-au mutat și au chirii separate. De altfel, Whats’Up a mai povestit și că stările prin care trece în aceste clipe l-au făcut să intre în studio și să rămână acolo, pentru a face muzică.

Whats’Up, mărturisiri neașteptate la două luni de la despărțirea de soția sa. Ce spune el despre femeia cu care a stat 9 ani: A degenerat situația
Artistul a făcut declarații la ”Theo Show”

„Am simțit nevoia să anunț că s-a terminat. Am zis că e cazul să fac anunțul. Ne-am mutat, ne-am luat chirii separate. Când ne-am separat, acum două luni și jumătate, am intrat în studio și doar asta am făcut, muzică. Între mine și Simina… a degenerat situația pentru că… Noi am construit împreună acest proiect și, la un moment dat, numai despre asta vorbeam”, a spus Whats’Up.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI