Femeia care ar putea fi motivul divorțului dintre What`s Up și Simina. Pentru ea a renunțat la soție?

Autor: Alexandra Chivu - 15:46, 16 aug. 2019
Femeia care ar putea fi motivul divorțului dintre What`s Up și Simina

What`s Up și Simina au divorțat după nouă ani de relație, dintre care trei de căsnicie. Există două supoziții care ar fi dus la separare: din cauza stricteții ei în privința carierei lui și din cauza unei femei. Dacă pentru prima cauză situația ar părea clară, a doua vine ”la pachet” cu multe semne de întrebare. Pentru cine ar fi renunțat artistul la soție?

Femeia care ar putea fi motivul divorțului dintre What`s Up și Simina

Separarea lui What`s Up de Simina a fost neașteptată pentru public, dar prognozată de apropiați. De altfel, relația lor se sfârșise încă dinainte ca interpretul să anunțe oficial divorțul, pe rețelele de socializare. Conform click.ro, Simina Costea nu îi mai era de mult iubire, dar nici impresar și de ceva vreme își petreceau timpul liber separat.

Femeia care ar putea fi motivul divorțului dintre What`s Up și Simina. Pentru ea a renunțat la soție?
Cei doi au divorțat după doar trei ani de la nuntă

Pentru destrămarea lor responsabilă ar fi o femeie, chiar dacă și duritatea cu care își făcea meseria de impresar Simina rămâne un motiv tare, ce ar fi dus la ruptură, din spusele apropiaților. O persoană din anturajul cântărețului a declarat, pentru cancan.ro, că Simina era o dictatoare și îl ținea în teroare când era vorba de cariera lui.

Cântărețul, surprins în apropierea altei femei

„Au petrecut extrem de mult timp împreună, iar acest lucru se pare că le-a afectat relația. În ultima perioadă, certurile erau pe ordinea de zi între Marius și Simina. Ea s-a săturat de aiurelile lui și în fiecare zi situația era tensionată.

De nouă ani ei sunt împreună, acasă, dar și în plan profesional. Încercau să mascheze în public, dar Simina era o dictatoare și îl ținea în teroare atunci când era vorba de cariera lui și cred că de aici a degenerat totul”, a declarat un apropiat de-al lui What`s Up.

Cât despre găsirea unei iubiri în altă parte, conform aceleiași surse, se pare că What’s Up ar fi fost surprins la diverse evenimente în compania unei jurnaliste, iar ceea ce ar fi ridicat mari semne de întrebare ar fi fost apropierea ”mult prea intimă” dintre cei doi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI