WhatsApp introduce o opțiune nouă ca să-și spele din păcate. Vești bune pentru utilizatori

WhatsApp introduce o opțiune nouă ca să-și spele din păcate. Vești bune pentru utilizatori
WhatsApp introduce o opțiune nouă ca să-și spele din păcate.

WhatsApp adaugă o serie de funcții noi, chiar și posibilitatea utilizatorilor ca să-și folosească contul pe patru dispozitive diferite, conform The Independent.

WhatsApp introduce o opțiune nouă ca să-și spele din păcate

Acest anunț a venit ca parte a unei conversații între directorul executiv Facebook, Mark Zuckerberg, șeful WhatsApp, Cath Cath și WABetaInfo, un site web ce a dezvăluit în mod repetat funcțiile viitoare ale aplicației înainte de a fi lansate.

Mark Zuckerberg a declarat că atunci când se utilizează mai multe dispozitive, criptarea aplicației end-to-end rămâne intactă. În timp ce conversațiile o să fie partajate între diferite dispozitive, nici Facebook și nici altcineva care nu face parte din ele nu o să poată vedea conținutul.

”Va fi în continuare criptat de la un capăt la altul”, a declarat Mark Zuckerberg într-un interviu realizat printr-o conversație pe WhatsApp.

”A fost o mare provocare tehnică să facem ca toate mesajele și conținutul să se sincronizeze corect între dispozitive chiar și când bateria telefonului se descarcă. Am rezolvat aceste lucruri și așteptăm cu nerăbdare să lansăm funcțiile”.

Noua funcție o să intre într-o versiune beta publică ”într-o lună, două”, a spus Cathcart. De altfel, lipsa unei astfel de caracteristici a făcut ca utilizatorii să aleagă alte aplicații de chat, cum ar fi Telgram și Facebook Messenger, ce permit oamenilor să vadă și să trimită mesaje pe câte dispozitive doresc, sincronizându-le între telefoane sau computere.

De asemenea, alte două funcții pe care le pregătește WhatsApp sunt ”view once” și ”disappearing mode”, ce vor permite utilizatorilor să controleze cât timp rămân vizibile mesajele lor. Astfel, utilizatorii vor putea trimite conținut ce dispare odată ce este vizionat, exact ca pe Snapchat.

Trucuri ale WhatsApp

WhatsApp messenger dispune de mai multe funcții. Există o funcție care te poate ajuta să schimbi imaginea de fundal pe WhatsApp messenger. Dacă nu-ți place fundalul implicit din fereastra de chat, poți să accesezi Setări și apoi să atingi „Chaturi”. Selectează „Chat Wallpaper” ca să alegi orice imagine, model sau culoare dorești.

Un alt truc interesant al WhatsApp este folosirea aplicației WhatsAppp messenger pe calculatorul de acasă. Compania a lansat pentru PC web-whatsapp, iar aplicația se poate găsi direct online sau în magazinul Microsoft de pe PC-urile cu Windows 7,8 sau 10.

Odată instalat însă, trebuie doar să scanezi un QRCode din setările aplicației de pe mobil. După ce ai efectuat acest pas, vei putea vorbi cu prietenii direct de pe laptop sau PC. Funcția de video call este accesibilă numai prin aplicația din magazinul Microsoft, întrucât direct pe cea online nu este încă suportată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI