Top 6 trucuri de pe WhatsApp. Cu siguranță nu știai de ele

Top 6 trucuri de pe WhatsApp. Cu siguranță nu știai de ele
WhatsApp messenger, cea mai utilizată aplicație

Celebra aplicație WhatsApp messenger o folosim aproape în fiecare zi. De fapt aproximativ două miliarde de persoane din întreaga lume o folosesc. Funcția WhatsApp messenger este destul de ușor de utilizat. Dar serviciul de mesagerie deținut de Facebook are mult mai multe funcții decât știu probabil majoritatea utilizatorilor săi.

WhatsApp messenger, cea mai utilizată aplicație

WhatsApp messenger este mica aplicație de mesagerie pe care o regăsim pe toate terminalele mobile din lume. În ciuda faptului că are concurenți precum Facebook Messenger și Apple iMessage, WhatsApp messenger este cea mai populară aplicație de mesagerie utilizată astăzi.

Acest lucru este adevărat, fără îndoială, deoarece este o aplicație pe mai multe platforme. Așa cum majoritatea știu, WhatsApp messenger înlesnește mai ușor participarea la apeluri vocale, apeluri video și mesaje text, indiferent de ce telefon utilizăm.

Datorită funcționalității sale largi, există multe modalități de a profita din plin de experiența WhatsApp messenger.

Vă prezentăm unele dintre cele mai utile, dar mai puțin cunoscute caracteristici ale sale. Vă prezentăm inclusiv cum să folosiți WhatsApp messenger pe computerul dvs., cum să comutați numerele de telefon din contul dvs. și „starea”, funcți ade tip Snapchat.

Funcții WhatsApp mai puțin folosite

Ca orice aplicație, deși aparent simplă, și WhatsApp messenger dispune de mai multe funcții. Unele funcții WhatsApp nu sunt la vedere, așa că este bine să le aflați și să le folosiți. Ca orice aplicație, ne place să arate într-un anume fel, așa că există funcții WhatsApp care pot face asta.

Dacă nu știați există o funcție care vă poate ajuta să schimbați imaginea de fundal pe WhatsApp messenger. Nu-ți place fundalul implicit din fereastra de chat? Accesați Setări și apoi atingeți „Chaturi”. Selectați „Chat Wallpaper” pentru a alege orice imagine, model sau culoare doriți.

Alte funcții WhatsApp, simplu de utilizat, ne pot ajuta să răspundem mai repede unui interlocutor. Astfel că aveți posibilitatea să citați pe cineva în răspunsul vostru. Puteți include cu ușurință mesajul anterior al cuiva, citându-l în răspunsul vostru. Tot ce trebuie să faceți este să glisați textul spre dreapta și va fi inserat în răspuns.

WhatsApp messenger mai dispune de o funcție interesantă, și anume previzualizarea conversației. Doriți să aruncați o privire rapidă la cea mai recentă conversație cu cineva? Țineți apăsat fereastra vizibilă a mesajului până când apare previzualizarea. Pentru a conversa prin chat, apăsați din nou pentru a o deschide sau atingeți oriunde în ecranul telefonului pentru a o închide. Simplu, nu?

WhatsApp messenger permite transferul contului pe un alt terminal

Pentru a vă muta contul de WhatsApp trebuie doar să instalați aplicația pe noul telefon. Apoi va trebui să urmați instrucțiunile de configurare. Contul dvs. poate fi activ doar pe un singur telefon. Cu toate astea, WhastApp messenger permite transferul între telefoane de câte ori vrem, numai utilizând procesul de configurare.

Dacă vă schimbați terminalul aplicația vă va cere numărul de telefon ca identificare, asta în cazul în care nu v-ați schimbat și numărul. Odată introdus, WhatsApp messenger va trimite un cod de verificare, care se va completa automat. După acești pași contul vostru de WhatsApp va putea fi folosit pe noul terminal, aducând din back-up toate conversațiile avute pe vechiul terminal.

Alte funcții WhatsApp vă pot ajuta să fixați conversații importante pentru a le găsi cu ușurință. Dacă doriți acces rapid la o conversație, glisați-o spre dreapta, dacă folosiți un terminal iPhone înainte de a atinge pinul. Utilizatorii de Android vor trebui să apese lung chat-ul, apoi să selecteze pinul.

Direct de pe PC sau laptop în dialog cu prietenii de pe WhatsApp

Un truc interesant este folosirea aplicației WhatsAppp messenger pe calculatorul nostru, de acasă. De ceva vreme compania a lansat pentru PC web-whatsapp. Aplicația se poate găsi direct online sau în magazinul Microsoft de pe PC-urile cu Windows 7,8 sau 10.

Odată instalat va trebui doar să scanați un QRCode din setările aplicației de pe mobil. După acest pas veți putea vorbi cu prietenii direct de pe laptop sau PC. Funcția de video call este accesibilă doar plin aplicația din magazinul Microsoft, direct pe cea online nu este încă suportată.

Dacă v-am făcut curioși aici veți găsi mai multe astfel de funcții WhatsApp care vă vor face utilizarea aplicației mult mai ușoară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI